2777
2789

دانشجوعم

من چند تا از امتحانات شهریورم آنلاین بود 

از قبل از امتحانات مامان من دائماً دعوا باهام می‌کرد که بشین درس بخون درس بخون درس بخون امتحان‌هاتو با تقلب پاس نکن خودت بخون پس فردا به دردت می‌خوره و فلان

حقیقتاً کسی توی امتحانات مجازی درس نمی‌خونه همه تقلب می‌کنن فقط من یه نفر نیستم والا 

نمرات من توی دانشگاه بد نیست خداوکیلی برای امتحانات حضوری درس می‌خونم 

حالا هم که چند روز امتحانات تموم شده ول کن من نیست انگار نه انگار تابستونه مش میگه کتاب بردار کتاب‌های دانشگاهتو بخون فلان 

هرچی بهش توضیح میدم میگم من دیگه بزرگ شدم بچه نیستم که دیگه توی همه چیز من داری دخالت می‌کنی دست از سر من بردار خودم می‌دونم کی درس بخونم کی نخونم خودم حواسم به امتحاناتم هست حالا این چند تا مجازی دادم درس نخوندم زمین به آسمون نمی‌رسه به خدا نمی‌دونم چرا متوجه نمی‌شه فقط میاد باهام دعوا راه میندازه دیگه دیوونه شدم از دستش ای کاش می‌فهمید😫😫

شرایط شما توی امتحانات آنلاین چطور بود؟؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.