2777
2789
عنوان

چکا کنم با این جوجه دو روزه❓️

116 بازدید | 16 پست

داداشم انقدر گریه کرد تا بابام براش خرید...

حالا میگیره اذیتش میکنه ، مامانم اینا تو اتاق من قایمش کردن، همش ۲ روز یا ۳ روزشه!

چی بدم بخوره که نمیره؟؟؟

گذاشتمش لای پارچه ، هیچی نمیگه ساکته ، فکر کنم خوابیده 🥲💔

همش کثیف کاری داره خونه ما هم آپارتمانیه....

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چک میزد تو گوش داداشت بهتر بود تا جوجه بخزه براش

بخداااا😅

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

بزار توی کارتن 

ولی توی کارتن آب نزار چون میره میوفته داخلش سرما میخوره میمیره

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

نون بدع مفیده زنده بمونه اگه بزا بزرک شه بده ب مامان بزرگی چیزی مامان بزرگ من بزرگ کرده تخم میزاره ا ...

عه

راس میگی... همین فردا میفرستمش میره خونه مامانبزرگم😂

بزار توی کارتن ولی توی کارتن آب نزار چون میره میوفته داخلش سرما میخوره میمیره

اتفاقا گذاشتم😬

سویا خرد کن خیس کن بزار جلوش

سویا سنگین نیس براش ؟ 

اتفاقا گذاشتم😬

آب رو در بیار چون خودشو خیس میکنه میمیره

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

آب رو در بیار چون خودشو خیس میکنه میمیره

چقد امضاتون حس خوب و حس زندگی کردن داد بهم😅🥲

ما ۵ تا داریم الان یکم بزرگ شدن ولی حیاط داریم تو خونه کثیف کاری می‌کنه اونم آپارتمان واسه خونه ویلا ...

خوشبحالتون ما اگه حیاط داشتیم اردک میخریدم

آرد و آب قاطی کن یکم بعد خمیر نشه ها

اوماج درست کن ریز ریز بشه دون دون بریز بخوره

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم