2777
2789

دوستم(پسر) چندین سال با هم دوست بودیم همکار اون به من کمک میکرد من به اون کمک میکردم

همیشه میگفت تو با همه برام فرق داری

من ک هیچ حسی بهش نداشتم ولی اون به من پیشنهاد داد من ردش کردم خیلی ناراحت شد اول قبول کردم بعد گفتم نه اشکش در اومد و دیگه یکم فاصله افتاد

با یکی دیگه وارد رابطه شد و خب من مشکلی نداشتم

یبار کار واجب داشتم باهاش وقتی تو رابطه بود بهش پیام دادم پیویمو دو طرفه پاک کرد😐حالا کات کرده شکست عشقی خورد ۲ ماهی از کاتش میگذرع به من پیام داد دیروز هنوز پیویشو باز نکردم

نمبدونم باز کنم یا ن

چون خیلی امتیاز داشت برام شیطونه میگه جواب بده از طرفی ازش بدم میاد بابت کاری ک کرد(یکسال پیش بود همین جریان پیوی پاک کردنا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما وقتی کسیو از ته قلب دوست داشته باشن نمیتونن به کس دیگه ای دل ببندن حتی وقتی جواب رد بشنون ازش 

اگه واقعا دوست داشت دیگه هیچ وقت حداقل تا یه زمان طولانی با کس دیگه ای اوکی نمیشد

الان تو ذهنش اینجوری عه که این نشد یکی دیگه 

باز نکن پیویشو 

یا ایگنورش کن یا بلاک کن

آدما وقتی کسیو از ته قلب دوست داشته باشن نمیتونن به کس دیگه ای دل ببندن حتی وقتی جواب رد بشنون ازش ا ...

در حقیقت اینجوری نبود میدونست من دختر سردیم و قرار نیست دوسش داشته باشم

اما حق گفتی🙏💎دقیقا همینکارو باید بکنم