2777
2789
عنوان

حس خوشحالی دارم خانومها😂😍

123 بازدید | 10 پست

دوروز پریودم عقب افتاده بود قشنگ مردم و زنده شدم گفتم نکنه باردارم بدبخت شدم اخه یه پسر دارم دیگه اصلا بچه نمیخوام جرئت اینکه بی بی چک بزنم نداشتم یک ساعت پیش پریود شدم و خوشحالترینم نمیدونم براتون پیش اومده یا نه ولی خیلی حس بدیه انقدر استرس داشتم که نگو بخدا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم از وقتی بچهام شیر به شیر شدن

ی روز ک پریودیم عقب میفتع همچنین میترسم ک حد ندارع بقول شما جرعتم ندارم بیبی بزنم

خلاصه یکی دو روز بعدش پریود میشم 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

بله منم از وقتی بچهام شیر به شیر شدنی روز ک پریودیم عقب میفتع همچنین میترسم ک حد ندارع بقول شما جرعت ...

خیلی حس بدیه من اصلااااا دیگه بچه نمیخوام بعد به پسرم نگاه میکردم عذاب وجدان میگرفتم میگفتم من درست حسابی برای این طفل معصوم وقت نمیذارم باردار باشم خودمو میکشم بچه میخوام چیکار

ای جان خداروشکر 

آره من هم این حس رو تجربه کردم ولی اینقدر تو رابطه هام پیشگیری شدید می‌کنیم که اصلا مو لای درزش نمیره 

یعنی اینجور مواقع مطمعنم ک باردار نیستم حتما مشکل دیگه ای دارم .ولی این حس رو فقط یکبار تجربه کردم .

ای جان خداروشکر آره من هم این حس رو تجربه کردم ولی اینقدر تو رابطه هام پیشگیری شدید می‌کنیم که اصلا ...

قربونت برم😘

خیلی حس مزخرف و بدیه 

اونایی که تحربه کردن میفهمن چقدر ترس و استرس داری