2777
2789
عنوان

کیا رانندگی بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست
نمیدونم خیلی نارحتم دیگه اصن دستم ب کتاب نرفت امروز لاشو باز کنم تازه جلسه دومم بود ب همسرمم گفتم ...

من تاحالا نشنیدم بدنو معاینه بکنن

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو ساعد دستمه. نمیدونم امروز از خودم متنفر شدم ☹️

چرا باید متنفر بشی یه اشتباهه کردی از اشتباهت درس هم گرفتی همه ادما اشتباه میکنن دلیل نمیشه بخاطرش از همه چی محروم شی که

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
همون چون نداره تابلو بیشتر استرس میگیرم😢🤣این خانومه ۲۰ سال اموزشگاه بود الان ماشین گرفته ببرون ازا ...

منکه به مربیم میگفتم بهم جزوه میگفت اوایل میگفت رانندگی یه چیز عملیه نمیشه جزوه من گفتم که من میخونم تو ذهنم میمونه برا همین با اینکه یکماه بین کلاسام و امتحانم فاصله افتاد همه چیز یادم میموند برا من جواب داد مثلا این مدلی نوشته بودم کاربرد های کلاچ

انشاالله که موفق باشی

چرا باید متنفر بشی یه اشتباهه کردی از اشتباهت درس هم گرفتی همه ادما اشتباه میکنن دلیل نمیشه بخاطرش ا ...

خیلی میترسم   اگ بفهمن و گیر بدن دیگ باید بیفتم دنبالش اونم الان خونه شوهر  اصن فک نکنم شوهرم بخاد دنبالشم بیفته امروز تو چنتا سایت خوندم میگفتن  بخاطر  همین چنتا خط میفرستن بیمارستان جای دیگه و اصلا قبول هم نمیکنن تازه اونم بعد دوسال قبول کرد منو فرستاده الان  ثبت نام کردم 

منکه به مربیم میگفتم بهم جزوه میگفت اوایل میگفت رانندگی یه چیز عملیه نمیشه جزوه من گفتم که من میخونم ...

منم گفتم اتفاقا اونم گفت علمی هست و با تمرین یاد میگیری نوشتنی نیس 

خیلی میترسم اگ بفهمن و گیر بدن دیگ باید بیفتم دنبالش اونم الان خونه شوهر اصن فک نکنم شوهرم بخاد د ...

ایشالله که همچین چیزی نمیشه و با خیال راحت میگیری گواهینامتو