2777
2789
عنوان

کیا رانندگی بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیدونم حقیقتا من ده سال پیش گرفتم تا جایی که یادم دکتر چشم و گوشم رو معاینه کرد.

یعنی دیگه بعدازاون  بنظرت احتمال داره بازم  بخان نگاه کنن؟؟؟ من دکتر رفتم فقط چشمم معاینه کرد  خیلی استرس دارم از وقتی فهمیدم دیگ دلم نمیخاد برم 😔

این روزا هزینه ی گواهی نامه گرفتن چقدره؟

تا ۸ تومن انگار

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
ببین اصلا نترس و هول نشو چرا؟ چون تو اومدی یاد بگیری اگه بلد بودی که نمیومدی تمرین با ماشینی غیر از ...

میدونی داخل شهر یهو میمونم عقبیا دستشونو از بوق برنمیدارن لامصبا بیشتر بهم استرس وارد میکنن

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
ماشین خودمونو میترسم برونم فعلا فقط همون ماشین اموزشگاه

کم کم شروعش کن 

برای هر شخصی متفاوته مثلا من کلاس رفتم ولی پیشرفت نداشتم بعد رانندگی رو خارج از آموزشگاه بهتر یاد گرفتم 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 
کم کم شروعش کن برای هر شخصی متفاوته مثلا من کلاس رفتم ولی پیشرفت نداشتم بعد رانندگی رو خارج از آموزش ...

منم اللن اموزشگاه نمیرم 

مربی گرفتم یادم میده بعدش میرم اموزشگاه و دنبال گواهینامه

یچیزی بنظرت چیکار کنم من رفتم گواهینامه بگیرم پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که ...

چند سال پیش رفتم ولی تا جایی که یادمه اصلا اینجوری معاینه نکرد

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 
میدونی داخل شهر یهو میمونم عقبیا دستشونو از بوق برنمیدارن لامصبا بیشتر بهم استرس وارد میکنن

اصلا توجهی نکن منم اوایل که سوار میشدم همش بوق میزدن ماشین آموزشگاه تابلو داره که شما تحت آموزشی باید درک کنن 

منم اللن اموزشگاه نمیرم مربی گرفتم یادم میده بعدش میرم اموزشگاه و دنبال گواهینامه

ان شاءالله سال دیگه این موقع به هدف گواهینامه رسیدید 

ماشین خودمونو میترسم برونم فعلا فقط همون ماشین اموزشگاه

با همسرت برو جاهای خلوت بالاخره باید تمرین کنی تا بهتر بشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اصلا توجهی نکن منم اوایل که سوار میشدم همش بوق میزدن ماشین آموزشگاه تابلو داره که شما تحت آموزشی بای ...

همون چون نداره تابلو بیشتر استرس میگیرم😢🤣

این خانومه ۲۰ سال اموزشگاه بود الان ماشین گرفته ببرون ازاد یاد میده انصافا خوبم یاد میده من یادم نمیمونه چرت

ان شاءالله سال دیگه این موقع به هدف گواهینامه رسیدید

ایشالله

چند سال پیش رفتم ولی تا جایی که یادمه اصلا اینجوری معاینه نکرد

نمیدونم خیلی نارحتم دیگه اصن دستم ب کتاب نرفت امروز لاشو باز کنم تازه جلسه دومم بود   ب همسرمم گفتم دلداریم بده  میگفت میخاستی. اونموقه بفکر باشی😐

یعنی دیگه بعدازاون بنظرت احتمال داره بازم بخان نگاه کنن؟؟؟ من دکتر رفتم فقط چشمم معاینه کرد خیلی ...

فکر نکنم دیگه من برای چشم رفتم بعدش کلاسهای آیین نامه و بعدشم شهری بود یادم نمیاد این وسطا دوباره دکتر رفته باشم.

ناامید نشو خدا بخشیده خودشم کمکت میکنه برو جلو توکل کن به خدا.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم