یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با تکرار و تمرین پشت سر هم زود یاد میگیری.من یه سال توی عقد که هرشب میرفتیم بیرون با همسرم تمرین میک ...
یچیزی بنظرت چیکار کنم من رفتم گواهینامه بگیرم پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که کتابو میگف میگفت اگ تاتو یا چای خودزنی داشته باشین دیگه نمیتونین بگیرین من روی دستم چنتا خط دارم مال دوران نوجونی اشتباهی کردم بنظرتون بازم نگاه میکنن یا همون دفعه اول که میفرستن پیش پزشکه؟؟؟توروخدا خیلی دلم شور میزنه
حتما میتونی من جلسات اول حتی یادم میرفت اینه ها رو نگاه کنم کم کم ابعاد ماشین، اینه ها، دنده و... ...
یچیزی بنظرت چیکار کنم من رفتم گواهینامه بگیرم پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که کتابو میگف میگفت اگ تاتو یا چای خودزنی داشته باشین دیگه نمیتونین بگیرین من روی دستم چنتا خط دارم مال دوران نوجونی اشتباهی کردم بنظرتون بازم نگاه میکنن یا همون دفعه اول که میفرستن پیش پزشکه؟؟؟توروخدا خیلی دلم شور میزنه