2777
2789
عنوان

ارباب رجوع هاخیلی بی تربیت هستند خیلی اذیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شما اصلا شعور ندارین خدا کار آدم رو به مراکز دولتی و امثال شما نرسونه که انگار ارث باباتون رو ...

اتفاقا همین دیشب پاورقی شماره ۱۲۸ رو برای شکایات از کارمندان و عدم رسیدگی ادارات اعلام کرد

قشنگ زنگ بزنید شکایت ثبت کنید

بزارید چاییشو بخوره الان میاد

بهتر بود تاپیک نمیزد و شعور خودشو میبرد بالا بجای اینکه ب ارباب رجوع بگه بی تربیت

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بی تربیت 😏

چقدر عجیبین شما

شما اونجایین ک به سوالات مردم جواب بدین چون سوال میپرسن بی تربیت هستن؟؟؟

سرکار داشتن با ارباب رجوع بعنی صبورری و آرامش

اینو تمرین کنین با خودتون

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ی چایی خوردن دو دقیقه وقت میبره، اینا صبح تا شب در حال لاس زدن و الافین

رشوه بگیر رو نگفتین

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

تو تو تاپیک خودتم جوابگو نیستی چه برسه محل کار😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اتفاقا همین دیشب پاورقی شماره ۱۲۸ رو برای شکایات از کارمندان و عدم رسیدگی ادارات اعلام کردقشنگ زنگ ب ...

واقعا؟برای همههه اداراته؟مرسی عزیزم

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

اتفاقا شما اصلا شعور ندارین خدا کار آدم رو به مراکز دولتی و امثال شما نرسونه که انگار ارث باباتون رو ...

نمونه ملت همیشه طلبکار!!!

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

رشوه بگیر رو نگفتین

اره متاسفانه، فساد بیداد میکنه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️