مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
خب اگر طرف مقابلت مشکلی با ارشد و سرکار نداشته باشه چی ؟ بازم بین 19 و 22 فرق هست ؟
قطعا. منظورم مخالفت همسر نیست. اگرچه که مرد بی سیاست میتونه صاف و مستقیم بگه نمیذارم بری مثلا دانشگاه. مرد با سیاست یه جور که نفهمی و فکر کنی تصمیم خودته میتونه باعث شه یه کاری رو بکنی یا نکنی.
ولی جدا از اینا، مادرشوهرای جهان خصوصا ایران به محض عروسی توقع نوه دارن. روشنفکر تریناشونم همینن. ضمنا فقط اشپزی و نظافت میتونه اونقدر خسته ات بکنه که از هرچی درسه خسته بشی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میدثنی خریت و تجربه هایی که من از ۲۱ تا ۲۲ دقیقا تو این بازه سنی کردم رو خداروشکر تو مجردیم کردم و ادم با ادم متفاوته
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚