اره واقعا خوشبحالش.الان خوش به حالشون داره جولان میده ولی کارما قشنگ یه روزی میزنه پس سرش.کاش فقط با ...
من باز برعکسم شوهرم به زور کتک هر هفته میبره خونه مادرش
مادرش و خواهراشم بشدت دخالت میکنن
کاش شوهرم عین برادرت با شعور بود خودش میرفت و میومد ن که به زور منو ببره جایی که دوستم ندارن
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
من باز برعکسم شوهرم به زور کتک هر هفته میبره خونه مادرش مادرش و خواهراشم بشدت دخالت میکننکاش شوهرم ع ...
ببین حق داری من خودمم ببینم کسی بی احترامی میکنه و دخالت بمیرم هم نمیرم .ولی این واقعا یه چیز عجیب غریبیه بگم دور از جونت شاخ در میاری .وای باور میکنی از خدامونه نیاد بره راحت تریم
یه مادرداره مادرفولادزره یه ماه مونده به عروسیشون جوری دعواراه انداخته دختره سراغ مامانمودیگه نمیگیره😔فقط بخاطریه چادرکه گرون بوده داداشم گفته بعدازمراسم بخریم الان دیگه دستم خالی شده ، ازهرچیزی خواسته بهترینشوگرفتیم واسه چادرکه گفته ارزونتربخرمادره دعواراه انداخته دخترشوبرده🥺
ببین حق داری من خودمم ببینم کسی بی احترامی میکنه و دخالت بمیرم هم نمیرم .ولی این واقعا یه چیز عجیب ...
اره واقعا خودشو از چشم شما انداخته میفهمم چی میگی
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
این موردا خیلی شایع هست زیاد درگیرش نشو.اکثرا خوششون نمیاد بچه با خانواده همسر صمیمی بشه یا مثلا با دلیل یا بی دلیل مدل رفتار و فرهنگ خانواده پدر را نمیپسندند و نمیزارن بچه بهشون نزدیک بشه.من دلم غش میره برای برادرزادم از بس دوسش دارم.پدر و مادرم هم همینطور. اما چند ماه یکبار که میان خونه مامانم و ما همو میبینیم بعد از سلام و نهایتا ی چایی خوردن میره توی اتاق با بچشو درو میبنده و براش فیلم میزاره و گوشی میده دستش که بچه نیاد از اتاق بیرون.موقع غذا میاد بیرون اتاق سر سفره و بعد از جمع کردن سفره هم دوباره میرن تو اتاق!دوباره برای خداحافظی میاد بیرون و میرن.تا حالا هم هیچ حرف و بحثی بینمون نبوده که بدونیم چرا.بابام میگه ما جذام داریم احتمالا ولی هیچی نمیگیم به همینم راضیم.
فردای عروسی کدوم عروس زنگ میزنم شاباشام کم بودا گفتم به فلانی به ادم معتبر بسپار.دست من بود شاباش من مادرم فوت شده نزاشت سالش در بیاد عقد خواست نامزدی خواست چون به دونه داداش بود گوش کردیم .هوا برش داشت
این موردا خیلی شایع هست زیاد درگیرش نشو.اکثرا خوششون نمیاد بچه با خانواده همسر صمیمی بشه یا مثلا با ...
حالا بچه های من عمه عمه میکنن دریغ از محبت .بزرگم تصویری با دختر عمه اش حرف میزنم کوچیکه دوسال و نیمه هست صذچد بار میگه عمه عمه دریغ از یه صدا از عمه در صورتیکه اونجاس
فردای عروسی کدوم عروس زنگ میزنم شاباشام کم بودا گفتم به فلانی به ادم معتبر بسپار.دست من بود شاباش من ...
کارما هست ان شاء الله جواب میبینه
اونایی که با دلیل رفت و آمد نمیکنن حق دارن.ولی اینایی که بی دلیل این رفتار رو با خانواده همسر انجام میدن منتظر کارما باشن قشنگ یه روزی یه جایی جواب پس میدن.