الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نامزد کردم عمه همسرم توی هیچ کدوم از مراسمامون نبود مادر شوهرم هی بهونه میاوورد که مریضه یا نمیتونن بیان مادر بزرگ همسرمم کلا صحبت نمیکرد و خیلی تو خودش بود بعد یک سال به اسرار من با عمه همسرم رفتیم بیرون یه زن خوش رو خوش چهره انقدر مهربون من بهش گفتم عمه جون من خیلی ناراحتم که مراسمامون نیومدید اول گفت کدوم مراسم من دعوت نشدم بعدم زد زیر گریه اخر تعریف میکرد میگفت همسرم که بچه بوده اولین بار اومده بغلش کنه مادر شوهرم بچه رو گرفته بهش گفته پدرم درومده نه ماه نمیخوام بچمو بغل کنی میگفت انقدر بهمون بی محلی و توهین کرد تا ما هم دیگه نزدیک بچش نشدیم سر مراسمام فقط مادر بزرگ پدریشو دعوت کردن اونم برای حفظ ابرو توی بله برون ما ۲۵ نفر از داماد دعوت بودن کلشون فامیلای مادر شوهرم بودن به جز مادر بزرگ پدریشون ما کلا دو بار خونه مادر بزرگ رفتیم هر دوبارش مادرشوهرم دعوا راه انداخته الانم مادر شوهرم مادر همسرشو تحدید کرده که ما زنگ زدیم بریم خونش مارو بپیچونه اینارو گفتم بدونی اینده برادرزادت و عروستون چطوریه منم نمیدونستم افتادم تو این خانواده
من زنداداشم از فردا عروسی دیگه رفت و آمد نکرد از سال ۹۷تا الان بچشم ندیدیم
خوشبحالش
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من