2777
2789
عنوان

احساس میکنم زن داداشم دوس نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 47 پست

به یه ورت بگیر.

باورت میشع اگه بگم زن داداش من ؛ هر وقت خونه ی مامانم هستیم ؛ یه گوشه میشینه؛ فقط با گوشیش ور میره؛ 

وقتی خداحافظی میکنه انگار ما رو نمیبینه؛  😒😒

خب به درک ؛ اصلا مهم نیس؛ مایم شدیم لنگه ی خودش.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزد کردم عمه همسرم توی هیچ کدوم از مراسمامون نبود مادر شوهرم هی بهونه میاوورد که مریضه یا نمیتونن بیان مادر بزرگ همسرمم کلا صحبت نمیکرد و خیلی تو خودش بود بعد یک سال به اسرار من با عمه همسرم رفتیم بیرون یه زن خوش رو خوش چهره انقدر مهربون من بهش گفتم عمه جون من خیلی ناراحتم که مراسمامون نیومدید اول گفت کدوم مراسم من دعوت نشدم بعدم زد زیر گریه اخر تعریف میکرد میگفت همسرم که بچه بوده اولین بار اومده بغلش کنه مادر شوهرم بچه رو گرفته بهش گفته پدرم درومده نه ماه نمیخوام بچمو بغل کنی میگفت انقدر بهمون بی محلی و توهین کرد تا ما هم دیگه نزدیک بچش نشدیم سر مراسمام فقط مادر بزرگ پدریشو دعوت کردن اونم برای حفظ ابرو توی بله برون ما ۲۵ نفر از داماد دعوت بودن کلشون فامیلای مادر شوهرم بودن به جز مادر بزرگ پدریشون ما کلا دو بار خونه مادر بزرگ رفتیم هر دوبارش مادرشوهرم دعوا راه انداخته الانم مادر شوهرم مادر همسرشو تحدید کرده که ما زنگ زدیم بریم خونش مارو بپیچونه اینارو گفتم بدونی اینده برادرزادت و عروستون چطوریه منم نمیدونستم افتادم تو این خانواده

در گنگ ترین حالت زندگیمم

منم از وقتی متوجه شدم چقدر تفاوت هست بین من و بچه های عمم توی خانواده دیگه مثل سابق دوستشون نداشتم ه ...

احتمالا این تفاوت نتیجه رفتار مادر شما در کودکی با خانواده پدری تون نیست؟!

مثل رفتار عروس استارتر با ایشون و بقیه خانواده شون؟

معمولا رفتار مادر بچه خیلی در این موارد موثر هست

من زنداداشم از فردا عروسی دیگه رفت و آمد نکرد از سال ۹۷تا الان بچشم ندیدیم

خوشبحالش

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
احتمالا این تفاوت نتیجه رفتار مادر شما در کودکی با خانواده پدری تون نیست؟!مثل رفتار عروس استارتر با ...

در کل مادربزرگم اونقدر که دو تا دخترش رو دوست داره پسراش رو دوست نداره و ایضا بچه های پسراشو متاسفانه

قبلا واسم خیلی مهم بود ولی متوجه شدم زندگیم به توجهی که اونا بهم دارن یا ندارن وابسته نبست در حد یه آشنا می بینمشون فقط

بعضیا نسبت به خانواده شوهر گارد دارن

شما هرچقدر هم ک محبت کنی فایده نداره اون ذهن و فکر خودشه که میخواد دور بگیره

هیچ کاری هم از دستتون برنمیاد 

خیلی نرید سمتش وقتی دوست نداره

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد