2777
2789
عنوان

آدم اشتباه

323 بازدید | 20 پست

‏یه جا نوشته بود اگه بدونید وقتی با آدم اشتباه ازدواج می‌کنید قراره چقدر گریه کنید، الان برای اینه n سالتون شده و هنوز ازدواج نکردید، گریه نمی‌کردید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تو نی نی سایت چک بکن بعضی مجردها از بی خواستگاری ناراحت و احساس تنهایی میکنن

البته ک خب همینه . مگه گفتم نه . هر کی میگه نه و ازدواج کرده خب جداشه و راحت شه تز بدبختی ... یا مجردی که مشکل داره و کلا با مرد بودن براش قابل تحمل نیس ! در غیر اینصورت یه نیاز طبیعی هس . منم مجردم و سنم کم نیس . و با این اوصاف ک خداروشکر مستقلم هستم میگن هیچی از یه زندگی خوب بهتر نیس . تنها برای خود خدا خوبه و بس ... حتی زنایی ک بدبخت شدن و مرده بهشون خیانتم میکنه چسبیدن بهش اونوقت عورد میدن که ازدواج خکب نیس تنهایی خوبه و فلان . بگی هم جداشی خودشو دو تیکه میکنه 😑

منظورم این بود گریه چرا !!!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
سلام خوبی شما ببخشید یجا گفتی فیبرم عمل کردی مجدد دراومده میخواستم بگم الان چطوره منم حدودا شرایط شم ...

اره عزیز عمل کردم عمل فوق العاده سبک خوبی بود از من خیلی بزرگ بود به قلبم داشت میرسید از من بیرونی بود دکترها بیشترشون میگفتم ممکن رحمت از دست بدی خداروشکر دکتذ پیدا کردم گفت حفظش میکنم عمل کردم یک روزه فرداش مرخص شدم یکی کنارت باید باشه بهت برسه الان رفتم سونه رحمم فیبروم زاست دوسانتی در اومده خیلی کوچیکه تنها راهش ورزش غذا سالمه مگر نه در مانی نداره

اره عزیز عمل کردم عمل فوق العاده سبک خوبی بود از من خیلی بزرگ بود به قلبم داشت میرسید از من بیرونی ب ...

جراحی باز کردی ؟ 

منم جراحی کردم و برداشتم باز یکی دیگه در اومده 

ورزش و تغذیه رو چکار کنم چجوری رعایت کنم ک خوب بشه فیبرومم؟؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید