2777
2789
چندبار ببرش با محیط اشناشه باش بازی کن بادکنک بخر شاید شد بعضی دکترا مهربونن ارتباط میگیرن

دو هفته هست از این مطب به اون مطب میرم ولی از در تو نمیاد.

کلا اضطراب اجتماعی داره از آدما میترسه.

میون همه بدبختیام دنبال روانشناس هم میگردم اضطراب بچه درمان بشه ولی خب هزینه هاشون خیلی زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه حرف حقی بود زدی الان

خودم دانشجو و بی پول و بدبختم اینجا غریبم خیلی

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟
چه سخته مادر باشی بچه ات درد بکشه پول نداشته باشی

ای خدا زندگیا خیلی سخت شدن کلا البته مامانم صبح تاشب کار میکنه کارای خونه رو ام میکنه گناه داره 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟
ممنون عزیزم ...برا استفراغ وسرفه راه حلی نداری

شربت دیفن هیدرامین باعث اروم شدن سرفه میشه 

اسفراغش هم احتمالا به همون خاطر سرفه شدیده که خلط پشت گلو گیر میکنه بچه نمیتونه درست نفس بکشه حالت تهوع بهش دست میده 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا