2777
2789
درد الان من بچه هام هر دومریضن نمیتونم ببرمشون دکتر😔😭

چه بیماری دارن ؟ 

ویزیت دکترا دوبرابر شده 

اگه بیماری ناجوری نیست خودت تو خونه بهشون برس زود خوب میشن انشالله 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
دندون بچم خراب شده، میگن با بیهوشی باید درست کرد . هزینه بیهوشی ۱۰ میلیون حدود ۳۵ تومن هم دکتر میگیر ...

چندسالشه لابد کل دندوناش خراب 

بخاطر شیری هست که شب تو نوزادی میخوردن بچه منم همین شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه لابد کل دندوناش خراب بخاطر شیری هست که شب تو نوزادی میخوردن بچه منم همین شده

الان ۴سالشه

آره هم شب تا صبح شیر می‌خورد هم متاسفانه مسواک نمیزد، الان که درد میکنه مسواک میزنه

چه بیماری دارن ؟ ویزیت دکترا دوبرابر شده اگه بیماری ناجوری نیست خودت تو خونه بهشون برس زود خوب م ...

هردوتاشون چشمشون عفونت کرده واستفراغ وسرفه وتب بخدا ازصبح تا حالا دارم پتو میشورم ک توخواب استفراغ کردن

فقط خدا♥️
الان ۴سالشهآره هم شب تا صبح شیر می‌خورد هم متاسفانه مسواک نمیزد، الان که درد میکنه مسواک میزنه

الان میتونه همکاری کنه بدون بیهوشی انجام شه ببر بعضی دکترا باحوصله ترن یکی یکی انجام  میدن. 

هردوتاشون چشمشون عفونت کرده واستفراغ وسرفه وتب بخدا ازصبح تا حالا دارم پتو میشورم ک توخواب استفراغ ک ...

سرما خوردن احتمالا 

چشمشون رو با چایی  کاملا سرد بشور 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ومنی ک انقد پول نداشتم دندونمو درست کنم ک بقیه هم خراب شدن💔💔

میفهممت

من یه دندونم رو عصب کشی کردم پول پر کردنش ۵سال پیش ۱۵۰ بود نداشتم

پر نکردم، بخاطر بزاق دهن دندون پوسید . و الانم پول کاشت دندون ندارم