2777
2789
عنوان

بچه ها این بلاگره هست که خانمش فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 54 پست
بلاگرا همینن اون طرف اسمش نمیدونم بچش مرده بود گوشی داده فیلم بگیرن بچشو داره میزاره تو قبر داره گری ...

اون سمیه محمودیه

الانم یادش رفته

افتاده قر و فر و با پسرا دوست شدن

من گفتم بدش اومد بلاکم کرد

بخدا قسم من بچه م فوت شده 

الان داره میشه ۳سال هر روز کارم گریه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مردم ما فراموشکارن این ادمم خوب اینو فهمیده میگه مردم 4روز دیگه کارای امروز من یادشون میره حداقل ...

اره خب همین مردمن اینا رو به نون و نوا میرسونن

هرچقد شفاف سازی میشه هرچقد میگن اینا رو فالو نکنید باز یه عده دور از جون شما احمق اینا رو میارن بالا

اون سمیه محمودیهالانم یادش رفتهافتاده قر و فر و با پسرا دوست شدنمن گفتم بدش اومد بلاکم کردبخدا قسم م ...

وااااای نهههه😐😐😐واقعا؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم خدا بهت صبر بده🥲💔

این فرق داره😂😂منم دوس دارم از همه لحظه ها عکس و فیلم داشته باشماما خب من وسط جشن نامزدی داداشم که ...

آدما باهم فرق میکنن

من اینجورم متاسفانه 🤣🤣🤣

اصلا در هر شرایطی هوشیاری کاملو دارم

یه تعلیقی سیاسی🤕

از این بلاگر ها بعید هم نیس. ندیدی یه بار کات میکردن یه بار بهم برمیگشتن. داستان های ساختگی

اخه مردن فرق داره

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اون سمیه محمودیهالانم یادش رفتهافتاده قر و فر و با پسرا دوست شدنمن گفتم بدش اومد بلاکم کردبخدا قسم م ...

الهی بگردم🥺🥺میفهمم واقعا سخته اصلا نمیشه تواین شرایط ادم اونقد ریلکس باشه

حرف حقو ک بزنی بهشون بر میخوره دیگ 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻