2777
2789
عنوان

بچه ها این بلاگره هست که خانمش فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 54 پست
امیدوارم هیچوقت داغ عزیز نبینم و هچکسی نبینه ولی منم در بدترین شرایط هوشیار کاملم و میتونم خیلی کارا ...

این فرق داره😂😂منم دوس دارم از همه لحظه ها عکس و فیلم داشته باشم

اما خب من وسط جشن نامزدی داداشم که داشتم هم فیلم میکرفتن خبر فوت یه جوون رو دادن که غریبه هم بود فقط یک بار دیده بودمش 

من دیگه دل و دماغ عکس و فیلم گرفتن از خودم هم نداشتم با این که شب جشن برادرم بود

کلا روحیه ام رو باختم حال روحیم بد بود 

بعد این آقا همسرش فوت کرده فقط فیلم‌میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم بازی جدیدشونه خانمه نمرده اصن . واسه دخترشم یه اکانت جدید ساخته ک فالوور جذب کنه

نه بابا دیگه اینقدر ملت روانی نشدن هنوز

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

من کاری با بلاگر ندارم خودم همسرمو از دست دادم از خودم که نه اما استوری غمگین میذاشتم عکسشو میذاشتم ...

این یه چیز عادیه که شما استوری غمگین بزارید

منم وقتی این آقا فیلم میزاشت میگفتم حتما اینجوری می‌خواد خودشو تسکین بده

اما وقتی اون فیلم رو دیدم که رفته بالاسر جنازه دیده خانمش فوت کرده شروع کرده فیلم گرفتن و هی نگاه میکنه ببینه داره ضبط میشه یا نه دیگه حالم بد شد

من کاری با بلاگر ندارم خودم همسرمو از دست دادم از خودم که نه اما استوری غمگین میذاشتم عکسشو میذاشتم ...

چیزی که مد نظر استارتره ، با چیزی که شما می فرمائید خیلی متفاوته

با فرمایش شما بابت آروم شدن موافقم 

ولی واقعن این بلاگرها چنین هدفی ندارن

روح همسر عزیزتون در آرامش و خداوند بزرگ به قلب شما هم آرامش عنایت کنه

آمین

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
پیامای دختره به دوستش قبل از مرگ پخش شدهگفت اینن منو میکشخه فقط بهت وصیت میکنم بچمو نذاری دست شوهرمو ...

اره دیدم پیاماشو🥲💔معلوم نیس چه به روز دختر مردم آوردن 

دوست منم موقع فوت پدرش وایساده بود باالاسرش از جون دادنش فیلم گرفته بود بهم نشون داد یه هفته مریض شدم قهر کردم باهاش

اینم بگم از باباش دل خوشی نداشت ولی بازم حرکت امثال اینا وحشتناااکه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

از این بلاگر ها بعید هم نیس. ندیدی یه بار کات میکردن یه بار بهم برمیگشتن. داستان های ساختگی

اره ازشون هیچی بعید نیس 

اما خب اعلامیه و آگهی فوت و برگه اهدا عضو و عکس و فیلم هاب مراسم رو همه رو گزاشته بودن