2777
2789
عنوان

بچه ها این بلاگره هست که خانمش فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 54 پست
فیلم!کاش فقط فیلم بودفکر کن وسط مراسم زنش ویو استوری میزاشت تبلیغ میکرد😂

وااای ارههههه😂

استوری گزاشته بود محدثههه بیا ببین چقد ویو رفته بالا چقد دوست داشتی این لحظه رو ببینی😂😂😂😂غیر مستقیم ویو رو نشون داد

یا تبلیغ یه دعانویس هم کرد اون وسطا😑😂چقد آدم میتونه وقیح باشه جای خونواده دختره بودم گوشی اینو تیکه تیکه می‌کردم 

البته ک مردم ما مقصرن خیلیا اصلا نمیشناختن اینارو تا دیدن مرده رفتن خودشو شوهرشو فالوکردن😐😐😐خب ک چی فازت چیه مرده پرستی!!! یا رفتی فضولی داخل پیجش!خب اونام ک میبینن اینجوریه استقبال میشه بدترمیکنن

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج دید زده برای دخترشبعد تو بیو نوشته من مادر ندارم خاله ها حمایتم کنید😐

اره دیدم اونم😑💔

هی هم میگه فالو کنید تا داستانمو بگم براتون😐

وااای خدا وااااای یعنی کسی نیس از خونواده دختره که اینو بشونه سرجاش 

البته ک مردم ما مقصرن خیلیا اصلا نمیشناختن اینارو تا دیدن مرده رفتن خودشو شوهرشو فالوکردن😐😐😐خب ک ...

ببخشید ولی اسکل زیاده

مثلا همین سید علی و لادن چه استعدادی داشتن چه کار خاصی کردن چه علم و حرفه ای داشتن که نزدیک یک میلیون نفر اینا رو فالو کردن؟

یک سال نشده رفتن یه خونه هفت میلیارد خریدن و کلی وسایل خونه و …

همین مردمن که به همچین آدمایی بها میدن 

نمیفهمم واقعا

من کاری با بلاگر ندارم خودم همسرمو از دست دادم از خودم که نه اما استوری غمگین میذاشتم عکسشو میذاشتم وقتی یکی همدردی می‌کرد میگفت خدا رحمتش کنه انگار آروم میشدم اینکه یکی داره بهم دلداری میده یکم آروم میشدم تو رو خدا آدما رو قضاوت نکنید شما از دل هیچ آدمی خبر ندارید 

واقعا از جنازه فیلم گرفته‌بود؟؟😐

بلاگری شده یه بیماری واقعا ، مرده مریض روانیه

من کلا دنبال نمیکنم ولی تو اینجا بحثش شد رفتم دیدم دلم به حال بچه‌اش سوخت چقدم سنش کمه

خانومه تو پیج خودش با دخترش پست گزاشته بود

ادم دلش کباب میشه

تموم بلاگرا همینن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببخشید ولی اسکل زیادهمثلا همین سید علی و لادن چه استعدادی داشتن چه کار خاصی کردن چه علم و حرفه ای دا ...

دقیقااااا ازاین احمقا کم نیستن از کجا ب گجا رسیدن! 

ازماست ک برماست

این مردم کم تقصیر ندارن تواین اسکل بازیای بلاگرا 

هرکیو میبینی گوشی دست گرفته بلاگر شده وقتی طلاقی بشه ازدواجی بشه کسی فوت کنه دیگ بدترررررر همه میرن فالو میکننن اونام همینو میخوان پولشون توهمین چیزاست

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

امیدوارم هیچوقت داغ عزیز نبینم و هچکسی نبینه 

ولی منم در بدترین شرایط هوشیار کاملم و میتونم خیلی کارا بکنم🤣🤣🤣

من حالم شدید بد بود فشار زیر ۲!! فک‌کن زیر ۲!!

با اکسیژن نفس میکشیدم و هر دیقه از هوش میرفتم

بعد میگفتم ازم عکس بگیرید برا بعدا داشته باشم🤣🤣🤣

یه تعلیقی سیاسی🤕

واقعا از جنازه فیلم گرفته‌بود؟؟😐بلاگری شده یه بیماری واقعا ، مرده مریض روانیهمن کلا دنبال نمیکنم ول ...

اره رفته تو اتاق دیده خانمش نفس نمیکشه گوشیو دراورده شروع مبکنه فیلم گرفتن و هی داد میزنه توروخدا پاشو

بعد این وسطا نگاه هم میکنه ب دوربین ببینه ضبط میکنه یا نه😐💔

خیلی گناه داره دخترش خیلییییییی

خدا رحمت کنه اون بنده خداروهم