2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باکلوفن خودش یه قرص جداست.کدوم داروخونه دیوونه ای باکلوفنو جای استامینوفن میده آخه؟!بنظرم اکثرا شایعس

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
این پیام یک سال و نیم پیش تو تل برام اومده بود! هنوزم داره دست به دست میچرخه؟؟😩

مطمینی والامن گفتم شاید راسته پخش کنم  اطلاع داشته باشن پس ببخشید

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
باکلوفن خودش یه قرص جداست.کدوم داروخونه دیوونه ای باکلوفنو جای استامینوفن میده آخه؟!بنظرم اکثرا شایع ...

اهاپس دوستان ببخشید من تازه برام اومد گفتم بگم مدیون نشم چون من تو گروه خاصی نیستم گفتم اینجا به همه بگم

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
اهاپس دوستان ببخشید من تازه برام اومد گفتم بگم مدیون نشم چون من تو گروه خاصی نیستم گفتم اینجا به همه ...

چقد تو مهربونی آخه😍

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!