2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران که ۲۲ درجه سرد نیست 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

آره واقعا سرده...سابقه نداشته بهار به این سردی!

کوه های اطراف تهران یه نمه برف داره هنوز 

باد ازون سمت میاد هوای سرد رو با خودش میاره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
وای اره خیلی سرده انگار زمستونه

چطوری جیگر؟

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من لباس گرم میپوشم برای من سرده دیگران رونمیدونم مثلا دیروز محل کارم واقعا سرد بود کاپشن پوشیدم

بله متوجه شدم مرسی عزیزم...ازتون یه خواهش هم دارم...لطفا از ته دلتون برام دعا کنید الان که به زودی بیام مشهد😍مرسی عزیزم

دقیییییقااااااا...شما کدوم شهرین؟ از همه میپرسم تا بدونم کدوم شهرا سردن...

تهران 

البته من سرمایی هستم وگرنه ملت با تاپ میان بیرون 🤣

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خوبم عزیزم تو خوبی؟ 😁شمام سردته؟ یا فقط من سرمایم 🥹🤦‍♀️یخ زدم خواهر

قربونت منم خوبم 

من عاشق هوای الانم نه گرمه نه سرد 

کاش تافت بزنیم همینطوری بمونه