2777
2789
عنوان

از تاپیک دیروز درمورد کادو روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 83 پست
این معلمی که شما میگید بیشعورهربطی به بقیه معلما نداره

یدونه نیستن آخه !

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
کادو لطفه وظیفه نیست . پول جمع کردن از بقیه برای کادو خریدنم کلا اسمش کادو نیست

کی باب کرد این مدل کادو خریدن واسه معلم رو خخ 

خوبیایی داره ولی معایب هم داره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادو لطفه وظیفه نیست . پول جمع کردن از بقیه برای کادو خریدنم کلا اسمش کادو نیست

هزار بار لایک

همینجا هم چند تا معلم هستن منتظرن روز معلم عکس هدیه بذارن هدیه هایی که بالاجبار از اولیا و دانش آموزا جمع شده

خیلی شیک .........

کی باب کرد این مدل کادو خریدن واسه معلم رو خخ خوبیایی داره ولی معایب هم داره

خود معلما زیرپوستی باب کردن الان گردن نمیگیرن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خود معلما زیرپوستی باب کردن الان گردن نمیگیرن

👌👌👌 دقیقا درست گفتی 

قبلا هر کی یه چیزی می‌آورد دیدن بیشتر کادوها بدرد نمیخوره این راهکار رو دادن خخ

👌👌👌 دقیقا درست گفتی قبلا هر کی یه چیزی می‌آورد دیدن بیشتر کادوها بدرد نمیخوره این راهکار رو دادن ...

خب الان با دویست سیصد چی میشه خرید کادو برد

کاغذ کادوش فقط ۵۰ میشه

خب الان با دویست سیصد چی میشه خرید کادو بردکاغذ کادوش فقط ۵۰ میشه

همون دیگه 

میگم بیشتر کادوها بدرد نخور میشه 

میگم این مدل کادو دادن خوبیایی داره معایبی هم داره

معلم کلاس اول پسرم یک معلم ۲۶سال سابقه بود منو یک هفته به روز معلم صدا کرد من نماینده کلاس بودم گفت خانم به اسم من پول جمع نکنید برای بچه ها شیرینی  بخرید بدید بچه هاتون بخورند اگر به اسم من جمع میکنید همشو کارت هدیه بگیرید برام از روش جشن نگیرید ده سال قبل واقعا من خیلی بدم اومد با پول خودم برا بچه ها شیرینی جدا خریدم 

نی نی سایتیا خیلی از معلما بدشون میادنمیدونم چرا🙄

چون خودشون بهش نرسیدن واسه همین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بعضی معلم ها لایق نیستن سنگ معلم هارو به سینه نزن

بعضیا نه ....حقیقت اینه اکثر معلم ها لیاقت یه خودکار هم ندارن ، من خودم دبیر بودم و رفتم انصراف دادم

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

نی نی سایتیا خیلی از معلما بدشون میادنمیدونم چرا🙄

همزمان که بدشون میاد هر روزم تاپیک میزنن برای قبولی من تو فرهنگیان دعا کنید ... یکی میگه بابام پول نمیده میگن عزیزم بشین بخون فرهنگیان قبول شو .... یا تو هر تاپیکی یکی پست میذاره واسه قبولی من از فرهنگیان صلوات بفرستین 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
معلم اگه توقع نداشته باشه از قبل به نماینده میگه پول جمع نکنه!خیلیا ندارن برای اینکه پیش بقیه مامانا ...

معلم نمیتونه بگه چون نماینده ها با مدیر هماهنگ میشن و یه معلم وقتی راه مخالفت در پیش بگیره کلی داستان و ماجرا درست میشه

درستش اینه که اولیا اگر مایل نیستند شرکت نکنند هیچ کسی اونا رو محبور نمی کنه و هیچ اسمی هم از کسانی که شرکت داشتن یا نداشتن به میان نمیاد معلم اصلا متوجه نمیشه کیا در هدیه شرکت نداشتند

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم