2777
2789
عنوان

خجالتی

158 بازدید | 18 پست

بچه ها من تازه عروس کلا به حساب میام هرجا میرم با مادرشوهرم با بابام اینا میریم مثلا مهمونی اینا اونا هم دعوتن برا اولین بار ی جایی دعوتم یکی رفیقا شوهرمه رفته مکه فقط هم شوهرم دعوت کرده و منو منم خیلیییییی خجالتی ام تالار هم هست وقتی میرم حس میکنم همه فقط دارن به من نگاه میکنن 🫢🥹🥲تورخدا بگید چکار کنم برم نرم چتور اعتماد به نفس داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما برو آراسته و با لباس شیک و قشنگ اصلنم اینطور نیست شما رو نگاه کنن همه سرشون تو کار خودشونه باید از یه جایی شروع بشه که عادت کنی 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بنظرم برو، لباس مشکی یا کرم بپوش خیلی دیده نمیشی، باور کن هیشکی به هیشکی نگاه کنجکاوی نداره، فقط یه تعامل ساده است، سعی کن با چند نفر سلام علیک کنی و صاحب مجلس، و بیشتر شنونده باش

عزیزم حتما برو آراسته و با لباس شیک و قشنگ اصلنم اینطور نیست شما رو نگاه کنن همه سرشون تو کار خودشون ...

ی پست دیه گذاشتم عکس گذاشتم اونجا لباس. رو تازه گرفتم یک عبا مشکی هم دارم نمیدونم کدوم ببرم 

بنظرم برو، لباس مشکی یا کرم بپوش خیلی دیده نمیشی، باور کن هیشکی به هیشکی نگاه کنجکاوی نداره، فقط یه ...

کلا غریبه ان داخل تالار هم هست هیچ ندیدمشون این طرف وقتی رفتم داخل بگم چی بگم زیارت قبول کافیه مثلاً ؟ لباس هم یک عبا مشکی دارم ی شومیز دامن آبی و نخودی هم دارم که توی پرسشی دیه گذاشتمش عکس شبیهش

ی پست دیه گذاشتم عکس گذاشتم اونجا لباس. رو تازه گرفتم یک عبا مشکی هم دارم نمیدونم کدوم ببرم

باید ببینی چی بهت میاد اون جا هم که رفتی تنها که نیستی همسرت باهاته سعی کن راحت باشی تا بهت خوش بگذره به خدا فقط تا اینجا سخته که بخوای وارد تالار بشی بعدش عادی میشه برات الان همه فقط توجهشون به اونایی که از زیارت اومدن

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه