2777
2789
عنوان

از تاپیک دیروز درمورد کادو روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 83 پست

به نظر من تو تاپیک ها بیشتر بحث این بود که یه سری مادرها نماینده میشن و میخوان پول جمع کننو خودشیرین بازی در بیارن و هی تز بیجا یدن و یه بساط رقابت شده بین کلاسها وگرنه مثل زمان قدیم که هر کس هر چی دوست داشت هدیه میداد حتی یه شاخه گل و چقدر هم زیبا بود مشکلی نداره و اینکه یه تشکر  و روز خوب هم بر ای دانش آموزها بود هم برای معلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا از طرز فکر کاربرها تعجب کردم قدر دانی رو یاد بچه هامون بدیم مطمین باشین تاثیرش به ما مادرها ه ...

ولی به نظرم

همونطور که مادرا به بچه ها میگن مثلل روز مادر هدیه نمیخوایم اگه همه مدارس و معلم ها هم بگن همون درس و احترامتون کافیه و نهایت یه شاخه گل هم خیلی اثرش بیشتره بچه یادمیگیره تاثیر احترام از هدیه و پول و طلا و سکه دادن به معلم خیلی ارزشش بالاتره

مسلما کاربرا منظدرشون این بوده و اضافه کنم که تو قشری هم خوب داریم هم بد شاید کامنتی که خوندین از طرف مادری بوده که معلم بی مسئولیتی داشتن بچه شون 

معلم اصلا توقع ندارهمامانم معلمه هرسال به بچه ها میگه نیارین اگه هم کسی بیاره کادوشونو اهدا میکنه به ...

معلم اگر توقع نداشته باشه یک ماه قبل از روز معلم قاطعانه اعلام میکنه حق ندارین برای من خیرات جمع کنید 

معلم اگر توقع نداشته باشه به بچه های  ی ۸ ساله نمیگه خاک تو سرتون ، کلاس بغلی برای معلم تابلو فرش خریدن شما نخریدین 

معلم اگر کوقع نداشته باشه اجازه نمیده به نصف بچه های کلاس شیرینی ندن چون پول جشن پرداخت نکردن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ولی به نظرمهمونطور که مادرا به بچه ها میگن مثلل روز مادر هدیه نمیخوایم اگه همه مدارس و معلم ها هم بگ ...

نه میدونی بیشترشون کلا طلبکار معلم ها بودن ربطی هم به توان مالیشون نداره

همه جای دنیا برای معلم احترام ویژه قایل هستن این ربطی به کشور ما نداره فقط

معلم اگر توقع نداشته باشه یک ماه قبل از روز معلم قاطعانه اعلام میکنه حق ندارین برای من خیرات جمع کنی ...

این معلمی که شما میگید بیشعوره

ربطی به بقیه معلما نداره

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

معلم اگر توقع نداشته باشه یک ماه قبل از روز معلم قاطعانه اعلام میکنه حق ندارین برای من خیرات جمع کنی ...

بله اینجور معلمها واقعا لیاقت ندارن وباید تنبیه هم بشن از طرف مدیر یا اداره حتی

نه میدونی بیشترشون کلا طلبکار معلم ها بودن ربطی هم به توان مالیشون ندارههمه جای دنیا برای معلم احترا ...

آخه تقصیر خودشونم هست نه همه تعدادیشون

همین نی نی سایت یه کاربر دانشحو معلم بود میگفت چون حقوق دارم ماهانه یه سر و گردن از بقیه بالاترم

و خیلی چیزای دیگه نام کاربریش یادم نیست میتونی تاپیک بزنی بپرسی

یا خیلیاشون میان میگن ببخشید ما مفت خور نیستیم ما حقوق بگیر هستیم و نگاهشون از بالا به پایینه همشون نه ولی خیلیاشون تو سایت اینحورین یکیشونم هست همه ی تاپیکاشو قفل میکنه مثلا معلم مملکته یه فحش هایی به کاربرا میده من موندم چطور تعلیق نشده اول کاربریش هم ح داره

شما هم اگه این افراد به پستتون میخوردشاید هم عقیده میشدین با اونا چون آدما معمولا طبق تجربه و چیزایی که دیدن با دیگران رفتار میکنن

کادو روز معلم

کادو لطفه وظیفه نیست . پول جمع کردن از بقیه برای کادو خریدنم کلا اسمش کادو نیست

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد