2777
2789
عنوان

از تاپیک دیروز درمورد کادو روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 83 پست

حقیقتش اگه وارد کار معلمی اونم ایتدایی نشده بودم شاید مثله بعضیا میگفتم وااااا چه خبره اینا که کاری نمیکنن ولی از وقتی معلم شدم فهمیدم خداشاهده هیچ معلم ابتدایی تو کلاس بیکار نمیشینه و چرت نمیزنه اونم دولتیا که ۳۰ تا ۴۰ حتی ۵۰ دانش اموز تو کلاس هستن و معلم باید کلاسو به نحوی اداره کنه که اب از آب تکون نخوره اون وسطا هم دانش اموز بیش فعال اختلالات یادگیری مشکلات خانوادگی و ...... کم نیس من خودم تو منطقه داغونی خدمت میکنم اصلا دوس ندارم بچه ها برام کاری کنن ولی خداشاهده یه روز بیاین سرکلاس های ما میفهمید کار کردن با بچه اصلا آسون نیس دانش اموز دارم نامادری کتکش میزنه دانش اموز هس کودک کاره طفلک میاد سرکلاس از خواب بیهوش میشه نمیدونید ما چی میکشیم تو این کلاسها خیلی وقتها غم های اونا هم به ما منتقل میشه اینو صرفا برای کسانی گفتم که معلما رو کوبیدن و گفتن اینا که کاری نمیکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تعجبم چطور فاز نصیحت میگیری وقتی خیلی راحت یکی رو بدون اینکه بشناسی قضاوت می کنی ، برام سواله توی ...

بیا برو ادای روانشناسا رو درنیار 

خودتم خوب فهمیدی منظور منو پس الکی جوسازی نکن 

ممنون میشم ریپ نزنی  نمیخونم ... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
واقعا؟؟؟ چه جالب میشه مثلا معلم بشینه ۲۰ یا ۳۰ تا کادو رو باز کنه 😄😄من تا حالا بیشتر از دوتا کادو ...

برای من پیش،اومده چون معلمم اصلا دوس ندارم بچه ها برام کاری کنن ولی هرسال طفلکا سنگ تموم میزارن ک منو شرمنده میکنن حتی یه سالهایی بوده من نماینده اولیا هم انتخاب نکرده بودم بازهم بیچاره ها خودشون برام هدیه میگرفتن 😥

حقیقتش اگه وارد کار معلمی اونم ایتدایی نشده بودم شاید مثله بعضیا میگفتم وااااا چه خبره اینا که کاری ...

مگه میشه معلم کاری نکنه ؟ صبح تا ظهر زحمت میکشه ولی در مقایسه با شغل های دیگه راحت ترین و کم دردسرترین شغله در مقایسه با کادر درمان یا آتش نشانی و ... که یه شغل یه درصد زیادی از جامعه ست نمیشه گفت معلمی شغل سختیه . از دستفروش تو خیابون بگیر تا کارمند بانک همه با قشرهای مختلفی سرو کار دارن 

اما این وسط فقط معلم هان که تاپیک میزنن برای هدیه روز معلم  !!!! 

مگه میشه معلم کاری نکنه ؟ صبح تا ظهر زحمت میکشه ولی در مقایسه با شغل های دیگه راحت ترین و کم دردسرتر ...

من معلمی رو با شغلی رو مقایسه نکردم و درکل گفتم سخته مگه ما میگیم بقیه زحمت نمیکشن همه ی کارها سختن  ولی اون کم دردسری که شما فکر میکنی نیس دانش اموز م اجازه بگیره واسه یه آبخوری بخوره تو این مسیر اگه خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته من معلم گیرم ، مورد بوده دانش اموز تو زنگ ورزش میله  بسکتبال افتاده روش معلم ورزش و مدیر و .... تا پرداخت دیه و اینا رفتن پس نمیشه گفت کم دردسره ما حتی مسئول جون بقیه هم هستیم  به غیر ضعف اعصاب هایی که سراغ معلمان بیاد اصلا اونا به جهنم شما از خیلی مصیبت هاش اطلاع ندارین منم بعنوان یه معلم توقع هیچ هدیه و پولی از کسی رو ندارم

اینا کلا ۷ نفرن😁 اگه همه کادو بدن حالا به نظرت کارت هدیه چندی بدم؟

یکی گفت همینقدر کادو میگیره .. گفت معلمه و ۳۰ تا کادو مختلف میارن 

والا چی بگم بستگی به شرایط جیب شما و میزان رضایت و درضمن شهرتون داره . خودتون تصمیم بگیرید و دستتونم درد نکنه 

این پولا تو هر مراسمی میاد و میره اینجا زیادی حساسیت نشون میدن وگرنه واسه چیزای دیگه خوب خرج میکنن ولی خب مبالغ نجومی رو منم قبول ندارم

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بستگی به معلمش داره برای یه بچم هم برای مدیر هم دوتا معاونین هم معلم هدیه خریدم وبهشون دادیم چون خیلی ازشون راضی بودیم هم من هم بچم 

اما بچه دیگم سنگ هم ندادم معلم بزنه تو سرش مدیر ومعاونین که بماند چرا؟چون ازشون ناراضی بودیم هم من هم بچم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊