2777
2789
عنوان

از تاپیک دیروز درمورد کادو روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 83 پست
عزیزم بعضی جاها لیست میدن به معلمکه این افراد هدیه دادنو گاهی به ندرت دیده میشهمعلم فکر میکنه اون خا ...

نه اصلا اینجوری نیست اولا اخر ساله برای تاثیر گذاشتن رو رفتار معلم دیگه وقتی نیست

منم خیلی از اون تاپیک و کامنت ها تعجب کردم پسر خودم الان پیش دبستانیه واقعا مربی خوبی داره به ما گفتن نفری دویست که الان با این مبلغ دو سه تا پفک یا چیپس بیشتر نمیشه گرفت بنظر من اینهمه از اول سال زحمت کشیدن برای بچه هامون بعنوان تشکر و قدردانی خیلی هم عالیه هدیه دادن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اینجوری نیست اولا اخر ساله برای تاثیر گذاشتن رو رفتار معلم دیگه وقتی نیست

چرا عزیزم هیچی رو قبول نمیکنی

من چیزی رو که دیدم بارهارو دارم میگم.

چرا تاثیر نداره خیلی هم موثره

مشکل اینجلست که معلم بنده خدا توقع داره ! و این ماجرای کادو دادن یه جورایی شبیه خیرات جمع کردن شده . ...

معلم اصلا توقع نداره

مامانم معلمه 

هرسال به بچه ها میگه نیارین 

اگه هم کسی بیاره کادوشونو اهدا میکنه به مدرسه (کادو هایی که به درد مدرسه میخورن) 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

چه حرف چرتی هرکی نخواد هدیه بده بد و حسوده؟؟؟ اگه ۵٠٠ پول کمیه شما بزن به کارت یکی همینطوریادم میشنا ...

خب درسته برای همه که اجبار نیست ولی اینکه بگیم حق معلم ها هم نیست خیلی بده  ادمها باید قدر دان کسی که براشون زحمت میکشه باشن

منم خیلی از اون تاپیک و کامنت ها تعجب کردم پسر خودم الان پیش دبستانیه واقعا مربی خوبی داره به ما گفت ...

همین مقدار تعیین کردنه مشکل شده

یا باید کلا ممنوع بشه هدیه

یا بگن هر کس در حد وسعش یا هرچیزی دوست داره هدیه بده.

چرا عزیزم هیچی رو قبول نمیکنیمن چیزی رو که دیدم بارهارو دارم میگم.چرا تاثیر نداره خیلی هم موثره

با شناختی از معلم ها تا این ماه میشه باید برخورد کرد

وگرنه حالا بعضی معلمها هم متاسفانه رفع تکلیفی کار میکنن همه که قابل احترام نیستن

مشکل نه از معلم هاست 

نه دانش آموز ها 

مشکل از مملکت ماست که هیچی سرجای خودش نیست نه معلم ها میتونن درست معلمی کن نه دانش آموزها توی جایگه خودشون ارزش دارن 

از طرفی همه رفتن زیر خط فقر واقعا هیچ کس توانایی به زور کادو دادن و مهمونی گرفتن رو نداره😊

منم خیلی از اون تاپیک و کامنت ها تعجب کردم پسر خودم الان پیش دبستانیه واقعا مربی خوبی داره به ما گفت ...

بچه منم پیش دبستانیه 

اینجا نگفتن پول جمع کنیم انگار هر کس تکی میخواد کادو بده 

من میخوام کارت هدیه بگیرم با یه شاخه گل بچم ببره ، به نظرت کارت هدیه چه مبلغی خوبه؟ موندم واقعا

خب درسته برای همه که اجبار نیست ولی اینکه بگیم حق معلم ها هم نیست خیلی بده ادمها باید قدر دان کسی ک ...

من دورانی که مدرسه میرفتم جز دو سه تا معلم خوب بقیشون وقتشون رو سپری میکردن 

یه معلم داشتیم میومد کتابشو میداد به دوستم میگفت سوالا رو بگو بنویسن 

بعدشم مارو صدا میکرد از بقیه بپرسیم 

امتحان رو هم دوباره ما اصلاح میکردیم 

البته مثل این چن نفر دیگه هم بودن 

اگه به زحمت کشیدن هست مهندسی که برامون خونه ساخته، پزشکی که مریض شدیم رفتیم

روانشناسی که کمک مون کرده و... همه برامون زحمت کشیدن 

معلم هم لطفی در حقمون نکرده شغلشه پولشو میگیره (اونم از همون دانشجویی) 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خیلیم حقشونه خیلیهاشون

چی حقشونه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

ببین من حسابدارم کارمو درست انجام میدم چون اگر کم کاری کنم یا اشتباه داشته باشم بحث مالیات و ضایع شدن حق بقیه و خیلی چیزها پیش میاد حتی پیشنهاد دادم برای اینکه هزینه موسسه بیاد پایین فلان کار  رو هم انجام میدم تا بار از روی همکارم هم کم بشه و کارهای خارج از وظایفم کم انجام ندادم حقوقی که میگیرم معادل یک کارگر ساده هست یعنی کف حقوق خیلی پیش اومده خارج از ساعت اداری هم درگیر کار بودم بدون اضافه کاری

روز حسابدار میشه اصلا توقع هدیه ندارم حتی تبریک هم نمیخوام درعوض خودم کیک و نسکافه میبرم برای همکارها 

هرچند شخصا هدیه دادن به معلم رو دوست دارم ولی این جوی که الان پیش اومده خیلی زشته متاسفانه