2777
2789
عنوان

سقف مهریه 14 سکه شد

14489 بازدید | 41 پست

خدایی با این اوضاع دختری تن به ازدواج بده خریت کرده رسما با ۱۴ سکه برده و کلفت یه مرد میشن

البته در کل سه یا چهار درصد زن ها موفق میشن که مهریه دریافت کنن

فکر کن علاوه بر اینکه تمام حقوق اعم از حق طلاق و کار و تحصیل و خروج از کشور و غیره دست شوهرت باشه پشتوانه ای هم نداشته باشی 

از اونور سهم ارث و دیه نابرابر 

امان از کشور مردسالار

خیلی سخت گرفتین زندگی رو 

برای بقیه نسخه نپیچین 

عقل دارن خودشون تصمیم میگیرن چیکار کنن چیکار نکنن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو مثل هم نبینین ی نفر مثل من با همه چیز میسازه و دم نمیزنه

والا بخدا ماهم همینیم

اینا که بخاطرِ مهریه ازدواج میکنن مگه چند درصدن؟ربع درصدم نیستن.

پس بقیه زنا چی که میسوزن و میسازن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

خب بنظر من اون حق و حقوق رو گرفتن از مهریه مهم تره 

حق طلاق و حضانت و کار و تحصیل و خروج از کشور و … 

و بله دختری که میگه اره اذیتم میکنه اره خانوادش برام ارزش قایل نیستن اره کتگم زد اره بدبین و تعصبیه ایهی ایهی ولی من عاشقشم اره اون دختره خره خیلیم خره 

ولی اگه طرف دیوانشه و مثل پرنسس باهاش رفتار میکنه از گل نازک تر بهش نمیگه و کمکش میکنه رشد کنه و بهش حس ملکه بودن میده و خانواده هم به دختره احترام بذارن یا حداقلش از ترس پسرشون چیزی نگن اگر خوبم نیستن البته که اشتباه نیست و درست ترین کار هم هست 

برا مورد اول همینطور بدبخت هست حالا مهریه هم که نباشه که دیگه میشه ملی و راه های نرفته اش