2777
2789
عنوان

سقف مهریه 14 سکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 14900 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباشن اتفاقا بنفع ما پسراست ، اگه اینجور بشه عالیه خواهشاً این لطفو در حق ما بکنین

فکر نکنم دخترای روس حتی اتفاقی هم پسرای ایرانی رو نگاه کننا 😂

بله اتفاقا خیلی خوشکل و خوش قدو بالاعن و با پسرای پشمالو و قدکوتاه و ندید بدید ایرانی صد سال نمیگردن 

جدیدا دخترای ایرانیم دیگه نمیتونن پسرای ایرانو تحمل کنن 

بتونن میرن اونور با ی ادم با فرهنگ رل میزنن نه با پسرای هول ایرانی 

آخه نیس انقد کم توقعین و بدون ارایش جذابین همه مردا کشورا دیگه شمارو میخان

براتون وارد کردیم که از افغانستان بدو برو بگیر بدووووووووو خوش گلدی😁🤮

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

یه جوری میگن انگار دخترای روس منتظر اینان😂😂 دخترای روس حتی تو دهن شما مردای ایرانی نمیرینن

تا حالا پاشو از مرز نذاشته بیرون ببینه به چه چشمی میبیننش خارجیا اینجا گنده گوزی میکنه دختر روس میخواد 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

ریدن اونا » ازدواج با شما

البته شما هم از حرص اینارو میگی احتمالا ایرانیا جوابتون کردن تو نی نی سایت میگردی دنبال نیمه ی گم شدت 

خدا میدونه چقدر درخواست دادی به این و اون 😂

فکر نکنم دخترای روس حتی اتفاقی هم پسرای ایرانی رو نگاه کننا 😂بله اتفاقا خیلی خوشکل و خوش قدو بالاعن ...

اگه دخترای روس چه غربی 

بخوان مثل شما فکر کنن 

دیگه نه خواستگار دارن , نه خواهان 

مرد

ریدن اونا » ازدواج با شما

آدرس خونتونو بده بگم برات پست کنن

دکمتو بزن نفله اومده تو سایت زنونه برای دم ک.ن خانوما موس موس اونوقت زر مفتم میزنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

آدرس خونتونو بده بگم برات پست کنندکمتو بزن نفله اومده تو سایت زنونه برای دم ک.ن خانوما موس موس اونوق ...

این خدا میدونه کی آدم حسابش نکرده...حالا از کجا سوخته خدا داند

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻