2777
2789
عنوان

مادرانی که نماینده ی کلاس بچه هاشون هستن در مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 89 پست
این کارها فقط تو ابتدایی هست من که پسرم رفت هفتم راحت شدم دخترمم هم دو سال دیگه میره راحت میشم تو گر ...

تو ابتدایی جو این چیزا افتضاحه واقعا

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

عزیزم من نماینده هستم و این مسائل از طرف مدیریت عنوان میشه و ما به اولیا منتقل میکنیم ، اما اولیا تص ...

من چندین سال نماینده بودم اکثرا هم رئیس انجمن مدرسه. یاد ندارم مدیر گفته باشه باید حتما فلان جشن با این شرایط یا مبلغ بگیرید اکثرا خودشیرینی نماینده های کلاس برفرض که مدیر بگه شما نماینده اون همه مادر هستید پس باید مخالفت کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ مدیری وارد این مسائل نمیشه جز یه عده مادرخودشیرین

اتفاقاً تو جلسه دو روز پیش ما مدیریت خیلی خوب هم به این قضیه ورود کردن و گفتن طوری نباشه اجبار باشه اما شأن معلم هم زیر سوال نره و عزتشون حفظ بسه

بقیه جشن ها درسته حق دارین اما معلم ارزشش خیلی بالاست ، ب گردنمون خیلی حق داره سالی یک بار تقدیر کرد ...

بله درسته ولی من پسرم چند تا معلم داره برام مقدور نیست برا این همه معلم هدیه تهیه کنم دخترمم هم کلاس پنجم هست اگه خودش دوست داشت و از معلمش راضی باشه میگه هدیه ببرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم من نماینده هستم و این مسائل از طرف مدیریت عنوان میشه و ما به اولیا منتقل میکنیم ، اما اولیا تص ...

جسارت نشه عزیزم. زحمت هم میکشید. اما قبول کنید بلانسبت شما بعضیا برای معلم و مدیر کاسه داغتر از آش میشن. مدرسه دختر من اتفاقا مدیر خیلی شاکی بود بابت یه سری جشن های اصافه ای که نماینده میگرفت.

منم اینو اضافه کنم که اینقدر خودشیرین نباشید خیلی معلم ها رو دوست دارید از جیب خودتون مایه بذارید

چقدر بعضی مادرا بیکارن می‌شینن خونه حوصلشون سر می‌ره میان کاندید میشن برای نماینده اولیا شدن و هر روز برای تفریح خودشون یه جشن راه میندازن همیشه هم تو عکس و فیلما بچه خودشون تو دوربینه بچه مردم اصلا مشخص نیست زشته بابا

خدا لعنت کنه این مدل نماینده مادران رو 

خبر مرگشون میگن نماینده مادران که نظر مادران رو به معلم ومدیر انتقال بده نه اینکه بشن بلای جون مادران 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بله درسته ولی من پسرم چند تا معلم داره برام مقدور نیست برا این همه معلم هدیه تهیه کنم دخترمم هم کلاس ...

چند. تا رو نمیگم 

من کاری با رضایت پسرم ندارم ، اون معلم ب گردنم حق داره و براش میبرم 

پیش اومده چند باز پسرمو دعوا کرده 

اما یک سال براش زحمت کشیده 

معلمی شغل انبیاست 

واقعا شغل مقدسی هست 

نظر من متفاوته گلم 🌹😊

اتفاقاً تو جلسه دو روز پیش ما مدیریت خیلی خوب هم به این قضیه ورود کردن و گفتن طوری نباشه اجبار باشه ...

عزت معلم وقتی حفظ میشه که دانش اموز واولیا دلی و بارصایت کامل براشون هدیه ببرن چطور فکر شان معلم هستین ولی فکر شان دانش آموز و خانواده اش نیستین که شاید نداشته باشن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بقیه جشن ها درسته حق دارین اما معلم ارزشش خیلی بالاست ، ب گردنمون خیلی حق داره سالی یک بار تقدیر کرد ...

چه حقی عزیزم؟ داره حقوقش و میگیره. این چه حرفیه؟ برای تقدیر هم اگه کسی دوست داشته باشه حتما خودش هدیه میگیره. اجبار کردن و کاسه داغتر از آش شدن، جالب نیست.