2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد خواستگارم بگید

109 بازدید | 9 پست

من با یه پسری سه ماهی هست تو آشنایی هستم امروز یه چیز عجیب گفت

یه مقدار زیادی به اندام و اینا گیره بعضی وقتا دیدم همش در مورد موضوع اندام و چاقی لاغری حرف میزنه

امروز برگشته میگه من دوست دارم سین ه های تو رو ببینم البته بعدا مثلا حالا خانواده ها در جریان بودن یا نامزدی اینا(اینا رو وقتی من گفتم همچین چیزی برام خط قرمزه و انجامش نمیدم گفت)

بعد برگشته میگه دوستم وکیله میگه اکثر طلاق ها سر موضوع جنسیه مثلا من بدن تو رو نبینم بعدا مشکلی داشته باشه چی

یا تو هم حقته ببینی

واقعا امروز هنگ کردم البته جوابش رو دادم ولی واقعا با خودم گفتم این اصلا مرد زندگی نیست

نمی دونم من خیلی سنتی فکر میکنم یا بقیه هم بودن همین فکرو می کردن شما بودید چه فکری می کردید؟اینم بگم من محجبه نیستم خیلی پوشیده هم لباس نمی پوشم که بگم اندامم رو ندیده لباس پوشیدن ام آزاده 

نظر هاتون رو بگید من دوست دارم نظر شما رو هم بدونم شما بودید چی می گفتید و با این پسر چی کار می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا کاری به این که چه ذهنیت و شخصیتی پشت این حرف نشسته و این درخواست زشتع یا نه کاری ندارم. 

مردی که نفهمه ملاحظات زمانی یعنی چی؟ نفهمه چه حرفی رو کجا و پیش چه کسی بزنه، تو رو خیلی اذیت خواهد کرد 

به نظرت یه مرد عاقل هر قدرم درونا به این قضیه باپر داشته باشه و مشتاق باشه ببینه بدن تو رو، عقلش بهش این اجازه رو میده که این حرفو بزنه؟

قبلا من جز مخالفا بودم ولی الان ب پسرا حق میدم ک بدونن دقیقا دارن با کی ازدواج میکنن

البته باید فرهنگش باب بشه ک خیلی طول میکشه وگرنه پسرای ایرانی الان اصلا جنبه ی این کار ها رو ندارن

ما ازدواج هامون واقعا هندونه دربسته هست ک بعدش تازه هم رو میبینم و می‌شناسیم و بعد طلاق میگیریم