2777
2789
عنوان

مادرانی که نماینده ی کلاس بچه هاشون هستن در مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 89 پست
درصورتی که مثل گذشته هر کسی با شرایط وسع خودش هدیه بده

بله درسته 

من کار نماینده ها رو قبول ندارم 

خودمم نماینده نیستم 

اما خیلی خانوما هزاران خرج و قر فر دارن ....اما برای سالی یک بار تقدیر از معلم خساست ب خرج میدن 

من چندین سال نماینده بودم اکثرا هم رئیس انجمن مدرسه. یاد ندارم مدیر گفته باشه باید حتما فلان جشن با ...

قطعا اگر چیزی نرمال نباشه ما حامی اولیا هستیم تو جلسه ها و با مدیریت مخالفت می کنیم و اون مسئله و آغوخش می کنیم  ولی واقعا یه کارت هدیه برای معلم فکر نکم ذره ایی جای زحمات و محبتشو بتونه پر کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا این نماینده ها به جای این که نماینده باشن برای حق و حقوق بچه ها توی مدرسه یهو تغییر هویت ...

آخه اگه تو جناح اونا نباشن، از چشم معلم و مدیر میفتن. هم خودشون، هم بچشون

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

بله درسته ولی من پسرم چند تا معلم داره برام مقدور نیست برا این همه معلم هدیه تهیه کنم دخترمم هم کلاس ...

منم همینو به دخترم گفتم البته خودم زیاد  ازین معلمش راضی نیستم معلم پارسالی دم به دیقه دخترمو میبوسید جوری بود که بچه های دیگه حسادت میکردن واسه اون طفلی گل خریدم واسه این امسالی میگه کادو ببرم کادو رو باید به پارسالی میدادیم در اصل 😅

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
چه حقی عزیزم؟ داره حقوقش و میگیره. این چه حرفیه؟ برای تقدیر هم اگه کسی دوست داشته باشه حتما خودش هدی ...

هرکسی یذاندازه وسع خودش نکنه بنظرم خیلیییییییی زشته 

چرا قضاوت می‌کنی من گفتم اجبار !!!!!!!!

نظر من با شما خیلی متفاوته 

عزیزم من نماینده هستم و این مسائل از طرف مدیریت عنوان میشه و ما به اولیا منتقل میکنیم ، اما اولیا تص ...

اون مدیری ک میگه پول از اولیا بگیرین واسه جشن معلم غلط کرد .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اتفاقاً تو جلسه دو روز پیش ما مدیریت خیلی خوب هم به این قضیه ورود کردن و گفتن طوری نباشه اجبار باشه ...

خب شما به عنوان نماینده از طرف مادرها باید مخالفت میکردین و میگفتین یه عده درتوانشون نیست. و راضی نیستن. 

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

اون مدیری ک میگه پول از اولیا بگیرین واسه جشن معلم غلط کرد .

دقیقاً مدیرها راهکار جدیدی پیدا کردن با پنبه سر میبرن اینجوری خودشون هم درگیر والدین نمیشن خانواده‌ها به جون همه میفتن

تهش هم بازنده ما هستیم