2777
2789
عنوان

کسی جدیدا زونا گرفته😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
منم اینطور فکر میکنمحیف بدن صاف و صوفم رد این زهرمارا موند

دکتر پوست رفتی؟ حتما تا تازه هست برو لایه برداری کن واقعا ناراحت شدم😭😭😭😭

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

آره پدرم گرفته الان یهو زونا گرفته رفته داروخونه گفتن چندنفر دیگم گرفتن😰😰

به خاطر شوک عصبی زونا گرفتن خوب شدن پماد اسیکلوور بزن حتما من مامانم زد به صورتش سیگار عنبرنسارا براش گرفتین بهترش کرد خیلی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پماد و اینا درمان میشه نترس پدرشوهرم داشت خوب شد

مرسی عشقم‌منم‌پدرم گرفته مشکل اینجاست که خودم واقعا پوستم  حساسه هر جکو جونوری اول منو نیش میزنه این که دیگه ویروسه اگه منتقل کنه که فقط یا اباالفضل

میگم عزیزم پدرشوهرتون به کسی دیگه ای منتقل کرد ویروسو؟ بعدش کسی هم‌گرفت؟

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

به خاطر شوک عصبی زونا گرفتن خوب شدن پماد اسیکلوور بزن حتما من مامانم زد به صورتش سیگار عنبرنسارا برا ...

ممنونم از محبتت الهی که همیشه خودتو عزیزانت سلامت باشید💗پس عشقم واگیردار نیست؟

به خاطر شوک عصبی زونا گرفتن خوب شدن پماد اسیکلوور بزن حتما من مامانم زد به صورتش سیگار عنبرنسارا برا ...

اینجور که فهمیدم مثل تبخاله

مرسی عشقم‌منم‌پدرم گرفته مشکل اینجاست که خودم واقعا پوستم حساسه هر جکو جونوری اول منو نیش میزنه این ...

نه عزیزم تازه شوهرم ماساژش میداد چون بدن درد هم داره این بیماری نگرفت

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

اینجور که فهمیدم مثل تبخاله

اره مثل تبخال اول شروع شد بعد بزرگ شد طفلی مامانم توی دهن و گوشسم زد نه مانگرفتیم ولی خوب رعایتم کردیم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مرسی عشقم‌منم‌پدرم گرفته مشکل اینجاست که خودم واقعا پوستم حساسه هر جکو جونوری اول منو نیش میزنه این ...

چه ربطی به پوست حساس داره؟ 

ویروسش هم پخش نمیشه . هر کسی خودش میگیره از کس دیگه ای نمیگیره 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اگر اعضای خانواده. قبلا آبله گرفتن دیگه نمیگیرن ..از طریق ترشحات اون دونه ها منتقل میشه ..

اتفاقا کسی که قبلاً آبله مرغان گرفته ممکنه بعدها زونا بگیره نه کسی که نگرفته .

ترشح دونه ها هم میتونم به کسی که ابله مرغان نگرفته ، ابله مرغان بده. ولی زونا نمی‌ده .

زونا هر کسی خودش میگیره 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اتفاقا کسی که قبلاً آبله مرغان گرفته ممکنه بعدها زونا بگیره نه کسی که نگرفته .ترشح دونه ها هم میتونم ...

من آبله گرفتم یعنی زوناهم درکمینه؟

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...