2777
2789
عنوان

اونی که رفته بهتون قول میدم یروز برمی‌گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 57 پست

پیامای شب آخرو تو گوشی قبلیم دارم بعد چنوقت هفته پیش رفتم خوندمشون حالم از خودم بهم خورد از اینکه باهمچین آدمی بودم 

قلبم درد گرف من هیچوقت نمیتوستم باهاش همچین رفتاری داشته باشم 

نمیدونم ولی دقیقا همونی شد ک گفتم گفتم برمیگردن چه اونایی ک من کات کردم چه اونی ک طرف کات کرد گفتم ی ...

عزیزممم عشقتون طولانی 🥲🥹

فکر کنم جریان اینه ک میگن پسزا تازه بعد چند ماه میفهمن چی شده و پشیمون میشن ولی دخترا بعد کات سریع ناراحت میشن ولی بعدش تموم میشه و از اینا شروع میشه

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامای شب آخرو تو گوشی قبلیم دارم بعد چنوقت هفته پیش رفتم خوندمشون حالم از خودم بهم خورد از اینکه با ...

دقیقا بدبختی اینه ک نمیتونیم مثل خودشون باشیم از همین میسوزیم

عزیزممم عشقتون طولانی 🥲🥹فکر کنم جریان اینه ک میگن پسزا تازه بعد چند ماه میفهمن چی شده و پشیمون میش ...

اره دقیقا منم خوندم 

ولی احساس میکنم برا اولین بار عشق واقعی و رابطه سالم و امن رو الان با پارتنرم دارم تجربه میکنم 

خیلی حس خوبیه 

لطفا دعامون کن این خورده مشکلاتمون حل شه زودتر رسمیش کنیم دیگه این سری واقعا میمیرم این یه رابطه اشتباه نیس ک تموم شه سریع خودمو پیدا کنم این سری میمیرم واقعا🥺🥺

اره دقیقا منم خوندم ولی احساس میکنم برا اولین بار عشق واقعی و رابطه سالم و امن رو الان با پارتنرم دا ...

عیجان داره پس رسمی میشه.

ب دلم افتاده زودی بهم میرسیددددد🥹🥹🫠❤️

هعیییییی🥲🥲🥲🥲🥲ایشالا یکی میاد تو زندگیت ک قدر قلب مهربونتو میدونه یه رابطه پایدار سرشار از عشق ب ...

قربونت بشم من مهربون🥲🥲🫂

عیجان داره پس رسمی میشه.ب دلم افتاده زودی بهم میرسیددددد🥹🥹🫠❤️

فدای دل مهربونت بشم من🥺♥️

اره عشقم خانواده ها در جریانن چندین بارم اومدن

ولی یه سری مشکلات هس این چنماهه حلش کنیم رسمی شه به امید خدا 

فدای دل مهربونت بشم من🥺♥️اره عشقم خانواده ها در جریانن چندین بارم اومدن ولی یه سری مشکلات هس این چ ...

حل میشه ب امید خدااا.

تایپکای خاستگاری چیزی گزاشتی منو لایک من بیام بخونم ذوق کنم🥹😂

بخداکه وقتیم برگرده خیلی ببخشید بایدیه بیلاخ بهش نشون بدین ویه فوش زشتم بهش بدیدتهش هم بگیدگورمدرت اکس اشغال منم برگشت که فقط ناراحتم کنه انشالله خداجوابشوبده من امشب خیلی دلم شکست نقرینش کردم