2777
2789
عنوان

اونی که رفته بهتون قول میدم یروز برمی‌گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 57 پست
بخداکه وقتیم برگرده خیلی ببخشید بایدیه بیلاخ بهش نشون بدین ویه فوش زشتم بهش بدیدتهش هم بگیدگورمدرت ا ...

واسه چی برگشت ؟واسه اینکه دوباره باهم باشید یا دعوا کنه ؟

حرص نخور عزیزم

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی برگشت ؟واسه اینکه دوباره باهم باشید یا دعوا کنه ؟حرص نخور عزیزم

برگشت که بامن ازدواج کنه اما بدون اینکه هیچ حرفی باهام بزنه یاچیزی پاپس کشیداصلانفهمیدم چرا خیلی دلم گرفت برای ازدداج وخواستگاری رسمی اومده بودحتما دوست دختری چیزیش رقته بودکه اومدسمت من نمیدونم واقعادرهرصورت امیدوارم خداجوابشوبده 

برگشت که بامن ازدواج کنه اما بدون اینکه هیچ حرفی باهام بزنه یاچیزی پاپس کشیداصلانفهمیدم چرا خیلی دلم ...

وااا چه آدمی ‌

عزیزم خداروشکر کن ک فهمیدی چ ادمیه و از زندگیت رفت فکر کن اگه میموند چی میشد.

ناراحت نباشیاا خوشگله باشع

وااا چه آدمی ‌عزیزم خداروشکر کن ک فهمیدی چ ادمیه و از زندگیت رفت فکر کن اگه میموند چی میشد.ناراحت نب ...

واقعااحمق وکودنه اگه منونمیخواست چرا باخانوادم درمیون گذاشت چه کرمی تووجودش بود خدالعنتش کنه واقعاغمگینم وگریه میکنم خیلی دلم گرفته   خداروشکرکه رفت امیدوارم هیچوقت دیگه نبینمش  قربونت برم قشنگم اون ارزش نداره واقعا 

واقعااحمق وکودنه اگه منونمیخواست چرا باخانوادم درمیون گذاشت چه کرمی تووجودش بود خدالعنتش کنه واقعاغم ...

حتما فهمیده از پس زندگی بر نمیاد.

آفرین عزیزم خیلی خوبه ک قدر خودتو می‌دونی 🫂

@niniyar نینی یار امروز روز زوجه میشه تاپیکو حذف کنیی؟

سلام.در ساعات اعلام شده حذف میشه.امضای منو بخونید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت