2777
2789

قشنگا داستان از این قراره که من یه دوستی دارم که ۱۲ ساله با همیم ، ایشون اون تایمی ک میخواست ازدواج کنه کلا غیب شده بود و از هم خبر نداشتیم و برای عروسیش هم دعوتم نکرد من اون تایم با دو س پ س رم کات کرده بودم و خیلی از نظر روحی اوکی نبودم دقیقا همون تایم هیچ خبری ازم نمی گرفت. گذشت و بعد از چند وقت پیداش شد و گفت عقد و عروسی کرده و الانم رفته خونه خودش خیلی ناراحت شدم از این کارش ولی راستش به رو خودم نیاوردم خودشم میگه نمیدونم چرا دعوتت نکردم علتش یادم نمیاد

که خب من باورم نمیشه این حرفشو 

حالا من چند وقت دیگه مراسم عقد و عروسیم هست مدام زنگ میزنه خبر میگیره کی عقد میکنی؟ کی عروسی میکنی؟

دوس‌دارم دعوتش کنم ولی دلم باهاش صاف نمیشه متاسفانه ، تو صحبت هاشم گفته دعوت کنی میام، ولی حس میکنم دیدنش تو مراسم خودم خوشحالم نمیکنه کسی که تو لحظه های خیلی بد ک من یه رابطه ۷ ساله رو تموم کرده بودم کنارم نبود، موقع خوشی هم نمیخوام کنارم باشه   

حالا شما بودید دعوت میکردید ؟ بنظرتون کارم درسته ؟ 

من دعوت نمیکردم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پشیمونه..برا عقد حالا نگی هم مهم نیست خواستی عروسی دعوت کنالبته ببین شخصیتش همونجوری مونده یا ن ...

نمیدونم شخصیتش عوض شده یا نه 

ولی آدم دوست صمیمیش رو یادش نمیره 

بنظرم نخواست من باشم تو مراسم