2777
2789

دوروزخ بهش نقطه و خط راست یاد میدم سختشه یاد نمیگیره مدادو نمینونه خوب بگیره دستش سال بعد پنجو پرمیکنه باید بره پیش چیکار کنم من بنظرتون یدونه بازور مینویسه میگه خسته شدم دلم میسوزه براش

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

کتاب بخر حل کنه رنگ کنه. من پسرن سال دیگه می ره پیش ۱ براش کودک باهوش گرفتم راستش زیادی سخته و اذیت می شه دخترم پیش ۱ هست کتاب هوش و ریاضی خیلی سبز ماله پیش دبستانی رو خریدم بسیار راضی هستم. به نظرم برو کتاب فروشی یه کتاب بخر . کتابای وروجک باهوش هم خوبن.ولی فکر کنم اون خیلی سبز از همه بهتره چون عکس رنگی داره و بچه خوشش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سال شاید برای شما زمان زیادی نباشه ولی برای بچه خیلی فرقشه، سال بعد بهتر میتونه مطمئن باش پیش دبستانیم اونقدر سختگیری نیست

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کتاب بخر حل کنه رنگ کنه. من پسرن سال دیگه می ره پیش ۱ براش کودک باهوش گرفتم راستش زیادی سخته و اذیت ...

کااب باشگاه مغز کودکانو گرفتم همشو یروزه انجام داد منتهی اصلا از نقاشی کردنو نوشتن خوشش نمیاد عاشق چیزهای حل کردنیو ریاضیه

یه سال شاید برای شما زمان زیادی نباشه ولی برای بچه خیلی فرقشه، سال بعد بهتر میتونه مطمئن باش پیش دبس ...

اخه میخوام راه بیفته خودم باردارم میگم تا زایمانم یکم راهش بندازم

اخه میخوام راه بیفته خودم باردارم میگم تا زایمانم یکم راهش بندازم

الان براش زوده نمیتونه راحت مداد دستش بگیره هنوز انگشتاش اون قدرتو نداره نمیشه که زورش کنی نقاشی کنه یا خط خطی کنه ام کافیه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب کوچیک همونجا همه چیز یاد میگیره بهش گیر نده اعصاب خودت هم خورد نکن مداد بزار جلوش خودش برداره خط ...

اخه باردارم میگم تا زایمانم راه بیفته یکم شاید بعدش نتونم خوب یادش بدم

کااب باشگاه مغز کودکانو گرفتم همشو یروزه انجام داد منتهی اصلا از نقاشی کردنو نوشتن خوشش نمیاد عاشق چ ...

تا سال بعد خدا بزرگه 

اگر نیمه اولی هست میتونه ب گزینه یک سال دیرتر فرستادی فکر کنی 

من دوستای دخترم‌میبینم یک سری یک سال دیرتر امدن خیلی موفق ترن کلا تو مدرسه نیمه دومی ها و انهایی که دیرتر رفتن خیلی جلوترن

فعلا امضا ندارم
الان براش زوده نمیتونه راحت مداد دستش بگیره هنوز انگشتاش اون قدرتو نداره نمیشه که زورش کنی نقاشی کنه ...

باشه پس سخت نمیگیرم ولی عاشق ریاضیه