2777
2789
عنوان

اونی که رفته بهتون قول میدم یروز برمی‌گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 57 پست

دقیقاااااااااا 

هر سه تاشون برگشتن 

یکیش ک دختر عمومو واسطه کرد گفتم نه 

اون یکی رفیقمو واسطه کرد 

اینا خیلی کوتاه مدت باهم بودیم 

ولی یکی ک اولینم بود و خیلی میخاستمش و خیلی اذیتم کرد 7 ماه بعد کات زمین و زمانو بهم دوخت ک بازم باهم باشیم همونی ک بخاطرش گریه میکردم بهم میخندید همونی ک گفتم نباشی میمیرم گف چیزیت نمیشه عادت میکنی همون برگشت هررررر کاری کرد ک باهم باشیم و نخاستم 

الان میبینمش از دور انگار سگی گربه ای چیزی رد میشه به کتفمم نیس دگ انگار هیچوقت تو زندگیم نبوده انقد بی حس بی تفاوت 

فک نمیکردم بتونم ادامه بدم ولی خدا یکیو آورد تو زندگیم ک روزی هزااااااار بار خداروشکر میکنم ک چقد عاشق آدم درست بودن خوبه میبینم واقعا چقد عاشقشم و دوسش دارم با‌تمام وجودم دیگه عشق کورکورانه نیس فقط دعا کنین همه چی زودتر حل شه بهم برسیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو در موقعیت زمانی نیستم به دوست پسر داشتن فک کنم

بهش گفتم اینو قبلا میگه صبر میکنم حالت خوب بشه و اینا.

دلم میخاد کلا یچیزی بشه دیگه بهم پیام نده از اون ور دلم نمیاد بلاک کنم

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

بهش گفتم اینو قبلا میگه صبر میکنم حالت خوب بشه و اینا.دلم میخاد کلا یچیزی بشه دیگه بهم پیام نده از ا ...

ت کلا جوابش میدی امیدوار میشه.. اگ نمیخوای باهاش باشی کلا پس شمارتو عوض کن

:)

دقیقاااااااااا هر سه تاشون برگشتن یکیش ک دختر عمومو واسطه کرد گفتم نه اون یکی رفیقمو واسطه کرد اینا ...

وای دقیقا نمی‌دونم چرا برمگیردن دقیقا زمانی ک حستو بهشون کشتی .

منم وقتی فکر میکنم قبلا چقدر دوسش داشتم ولی الان بهش بی حسم واقعا میمونم ک چطوری اینطوری میشه و اینکه چرا برمی‌گردن خبببب.

عزیزم خوش بخت بشی ایشالا 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

وای دقیقا نمی‌دونم چرا برمگیردن دقیقا زمانی ک حستو بهشون کشتی .منم وقتی فکر میکنم قبلا چقدر دوسش داش ...

نمیدونم ولی دقیقا همونی شد ک گفتم 

گفتم برمیگردن چه اونایی ک من کات کردم چه اونی ک طرف کات کرد گفتم یه روز برمیگردن به گو خوردن میفتن همون شد 

گفتم بالاخره خوب میشم یکی میاد تو زندگیم ک همه جوره عاشق هم باشیم همینم شد

فداتشم مرسی عشقم❤️