2777
2789

خيابون واعظي تو منطقه حكمت واسه خونواده خوبه؟ يا برم سمت قيطريه و كامرانيه ؟ نميخوام مجردي طور باشه دو تا بچه دارم از طرفي مدرسه هاشون يكي تو شريعتيه يكي كامرانيه 

ميخوام نزديك مدرسه ها باشم رفت و امدشون با خودمه

خدارو شكر صدهزار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بجات باشم قیطریه میرم خییلی بهتره

از لحاظ بافت فرهنگي به مشكل نميخورم ؟ الان شريعتي ام به مدرسه پسرم تاحدودي نزديكم ولي از دخترم خيلي دورم 

موندم كجا بگيرم خونه

خدارو شكر صدهزار بار
از لحاظ بافت فرهنگي به مشكل نميخورم ؟ الان شريعتي ام به مدرسه پسرم تاحدودي نزديكم ولي از دخترم خيلي ...

اینچیزا رو شوهرا خوب حل میکنن 

من تهرانم درسته میتونم بگم کجا خوبتره ولی این مساله رو باید همسرت فکر کنه روش 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
اینچیزا رو شوهرا خوب حل میکنن من تهرانم درسته میتونم بگم کجا خوبتره ولی این مساله رو باید همسرت فکر ...

شوهر من تا تابستون نيست اخه بايد خودم انجام بدم همه كارامو 

مرسي كه وقت گذاشتي جواب دادي ممنونم

خدارو شكر صدهزار بار
چرا مجردی طور؟

قيطريه خيلي خونه مجردي زياد داره بچه پولدارايي كه جدا زندگي ميكنن رفت و امداشون و سبك زندگيشون به ما نميخوره

دوس دارم بچه هام تو مناطق خونواده نشين باشن حس امنيتم بيشتره

خدارو شكر صدهزار بار