خيابون واعظي تو منطقه حكمت واسه خونواده خوبه؟ يا برم سمت قيطريه و كامرانيه ؟ نميخوام مجردي طور باشه دو تا بچه دارم از طرفي مدرسه هاشون يكي تو شريعتيه يكي كامرانيه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@md1387 منو تو فقط نگاه... 😂😂 ولی مهم اینه تهرانیم😔👍🏻😂
🥲🥲کامرانیههه
من آرزومه اونجا ها باشم🥲
نه بابا شهرستان های تهران به چه درد میخوره آخه
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
سلام عزیزم. گفتم این پست تون جدیدتره اینجا بپرسم. شما بالاخره دخترای گلتون رو کجا ثبت نام کردین؟ راستش منم بین این دو مدرسه سلاله و نگرش موندم. و اینکه هزینه همون 200 و 170 بود یا بیشتر؟
ممنون عزیزم. فقط میتونم بپرسم دلیل خاصی داشت که نگرش رو انتخاب نکردین؟
نگرش به نظرم به اندازه سلاله رو مسائل اخلاقي تربيتي تاكيد نداشت يكم شوآف داشت نتونستم اعتمادكنم با اينكه همه جلساتش رو رفتم و بچه هامم مصاحبه ها و تست هاش رو قبول شدن