دهم انسانی ام، امتحان مستمر علوم و فنون داریم، از ته دل امیدوارم خدا حقمونو از این دبیر بگیره، از اول سال هیچی درس نداد با بچه ها صحبت می کرد که وقت کلاس بگذره گاهی وقتا ام می گفت جزوه میدم بعد من گوش می کردم می دیدم عِییییینِ متن کتاب داره از روش میخونه بعد از دفعه اول دیگه جزوه هاشو ننوشتم یه سری بچه ها هم کم کم فهمیدن، بعد دی امتحان دادیم و کل کلاس گند زدیم یه چیزایی توی امتحان بود که اصلا توی کتاب وجود نداشت باید معلم درس می داد باید یاد می گرفتیم و ما هیچی بلد نبودیم :) اونم گفت به همه نمره ارفاق میکنم بعد نمره های نهایی رو که خوند دقت کردم هر کسی هر نمره ای که گرفته به اندازه ی نصف نمره ی واقعیش بهش ارفاق کرده، من 12 گرفته بودم بهم داد 18:) و به بقیه هم دقیقا همینطوری ارفاق کرده بود چون می دونست خودش تدریس نکرده با اینکه می کوفت تو سر ما. و حرصم میگیره از این که بیش از حد ادعاش میشه و مارو تحقیر میکنه میگه درس نمی خونید :) و ما هیچی جز متن خود درس برای خوندن نداریم که اصلا کافی نیست
الانم میخواد فردا امتحان مستمر بگیره و هیچی بلد نیستم مثل سگ موندم توش می ترسم بیوفتم این دفعه، معلوم نیست بازم اون طوری ارفاق کنه که، خدا لعنتش کنه واقعا هیچ درسی رو مثل این توش نموندم هیچی ازش نفهمیدم از اول سال خدا کمکم کنه، الانم نمونه سوال دانلود میکنم هرکاری میکنم هیچی نمیفهمم، فردا نرم مدرسه چی میشه؟:)
بعد تازه به امتحان دیگه ام دارم :)