2777
2789
عنوان

هیچی بلد نیستم برای امتحان فردا

103 بازدید | 15 پست

دهم انسانی ام، امتحان مستمر علوم و فنون داریم، از ته دل امیدوارم خدا حقمونو از این دبیر بگیره، از اول سال هیچی درس نداد با بچه ها صحبت می کرد که وقت کلاس بگذره گاهی وقتا ام می گفت جزوه میدم بعد من گوش می کردم می دیدم عِییییینِ متن کتاب داره از روش میخونه بعد از دفعه اول دیگه جزوه هاشو ننوشتم یه سری بچه ها هم کم کم فهمیدن، بعد دی امتحان دادیم و کل کلاس گند زدیم یه چیزایی توی امتحان بود که اصلا توی کتاب وجود نداشت باید معلم درس می داد باید یاد می گرفتیم و ما هیچی بلد نبودیم :) اونم گفت به همه نمره ارفاق میکنم بعد نمره های نهایی رو که خوند دقت کردم هر کسی هر نمره ای که گرفته به اندازه ی نصف نمره ی واقعیش بهش ارفاق کرده، من 12 گرفته بودم بهم داد 18:) و به بقیه هم دقیقا همینطوری ارفاق کرده بود چون می دونست خودش تدریس نکرده با اینکه می کوفت تو سر ما. و حرصم میگیره از این که بیش از حد ادعاش میشه و مارو تحقیر میکنه میگه درس نمی خونید :) و ما هیچی جز متن خود درس برای خوندن نداریم که اصلا کافی نیست 

الانم میخواد فردا امتحان مستمر بگیره و هیچی بلد نیستم مثل سگ موندم توش می ترسم بیوفتم این دفعه، معلوم نیست بازم اون طوری ارفاق کنه که، خدا لعنتش کنه واقعا هیچ درسی رو مثل این توش نموندم هیچی ازش نفهمیدم از اول سال خدا کمکم کنه، الانم نمونه سوال دانلود میکنم هرکاری میکنم هیچی نمیفهمم، فردا نرم مدرسه چی میشه؟:) 

بعد تازه به امتحان دیگه ام دارم :) 

بیخیال بابا این نمره توی هیچی تاثیر نداره

برای امتحان نرو بهتر از اینه که صفر بیاری

دوباره از اول برای جاهایی که مشکل داری ویدئو ببین و درسنامه بخون

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری با مدیر در میون بزاری

نمیشه خودشو خراب کنه . ریسکه . مدیر پشت نیروهاشو داره 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بشین خط به خط کتابو بخون فیلم نگاه کن

خیلی دیره، سوالاتی که از متن کتاب میاد رو خوندم، اما این خیلی کمه، برای فیلم آموزشی دیدن خیلی دیره هیچ مبحث مفهمومی رو بلد نیستم و باید وقت بزارم مباحث کل کتاب رو یاد بگیرم با فیلم، بعد این وسط خواب آلودم:) 

بیخیال بابا این نمره توی هیچی تاثیر ندارهبرای امتحان نرو بهتر از اینه که صفر بیاریدوباره از اول برای ...

واقعا نرم هیچی نمیشه؟ حس میکنم حتی اگه امتحان نداده باشم صفر که نمیره تو مستمر کارنامم 

خیلی دیره، سوالاتی که از متن کتاب میاد رو خوندم، اما این خیلی کمه، برای فیلم آموزشی دیدن خیلی دیره ه ...

عزیزم نی نی سایت رو بزار کنار یه آبی به دست و روت بزن صلوات بفرست بشین قشنگ بخون ایشالا که بیست بشی

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

عزیزم نی نی سایت رو بزار کنار یه آبی به دست و روت بزن صلوات بفرست بشین قشنگ بخون ایشالا که بیست بشی

نمیدونم ببینم چیکار میکنم، بیست که عمرا میخونم کاش یه نمره قبولی فعلا بگیرم، ممنونم ازت قشنگم. ❤️ 

واقعا نرم هیچی نمیشه؟ حس میکنم حتی اگه امتحان نداده باشم صفر که نمیره تو مستمر کارنامم

صفر هم بره به هیچ دردی برای آیندت نمیخوره

بخدا من همیشه جزو نفرات برتر مدرسه بودم الان که کنکوری‌یم میفهمم هیچکدوم از اون نمره‌ها به دردم نمیخوردن

تازه امتحانات خردادماه رو خوب بدی خودشون مستمر بهت نمره‌ی‌ خوب میدن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نه قطعا اگه با مدیر در میون بزاره که معلم ما اینجوریه باهاش صحبت میکنن یا دبیر رو عوض میکنن وظیفه کا ...

اره ولی بهتر یکی دیگه رو واسطه کنه ک ب گوش مدیر برسونه یا خانوادش اینکاروکنن بنظرم . پدرمادرش بگن

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اره ولی بهتر یکی دیگه رو واسطه کنه ک ب گوش مدیر برسونه یا خانوادش اینکاروکنن بنظرم . پدرمادرش بگن

ما تو مدرسه خودمون میرفتیم در میون میزاشتیم مدیر استقبال هم می‌کرد ولی پدر مادر هم بگن خوبه

ما تو مدرسه خودمون میرفتیم در میون میزاشتیم مدیر استقبال هم می‌کرد ولی پدر مادر هم بگن خوبه

اهان خب خیلی خوبه اگه اینطور باشه . 

بستگی داره همه چی ب طرف مقابل  ( مدیر) ک چجور واکنشی داشته باشه و چ اقدامی بخواد بکنه