2777
2789
عنوان

شوهرم رمز گوشیش رو بهم نمیگه

184 بازدید | 25 پست

سلام حدود ۶ ساله ازدواج کردم یه پسر سه ساله دارم شوهرم تو این مدت اصلا رمز گوشیش رو بهم نداد تا پارسال که تونستم رمزش رو گیر بیارم 

دوباره ۴ ماه پیش گوشی خرید دیگه اثر انگشت گذاشت و بهم نداد وقتی میگم بهم بده میگه پیش یادم نی 

به نظرتون چطور ازش بگیرم

واس چیته!

من خودم چیز خاصی تو گوشیم ندارم ولی کسی رمزشو نمیدونه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه مشت روانشناس زرد ها میان میگن که وای حریم شخصیه و..

عزیز من جنسی و لخت همو دیدید نمیدونم رفتید حموم و هزار تا کار کردید حریم شخصی نیست الان این گوشی حریم شخصیه 

اصلا چرا طرف باید شک کنه رمز بخواد ؟

صثحبتم با اونایی هس که الان میگن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

الان یه مشت روانشناس زرد ها میان میگن که وای حریم شخصیه و..عزیز من جنسی و لخت همو دیدید نمیدونم رفتی ...

اخ تو چقدر حق میگییییییی👌🏻😊

تو هم رفتن بعد به گوشی که میرسه میشه حریم شخصی😏

(باعرض معذرت) بیا👍🏻

همسر من رمز گوشیش رو میدونم و پیش من میزنه و عوض هم نمیکنه گوشیش هم جا میمونه میره بیرون باید بگم حتما خیانت نمیکنه ؟!

ولی خب ربطی نداره شاید با خواهرش حرفای خانوادگی میزنن یا لا دوستاش شوخی داره