2777
2789
عنوان

چنان پوستی ازم کنده شده تو این دو سال که دلم میخواد بشینم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 73 پست

بچهای منم همینطور بودم

یعنی طوری بود موقع غذا درست کردن دخترمو کول میبستم!!

الان نزدیک چهار سالشه خییییییلی بهتر شده

بزرگتر بشن کم کم خودشون دور تر میشن.

فقط صبوری و تحمل...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دختر منم اینحوریه مدام چسبیده بهم و غ میزنه یه دسشویی میرم با خودم میبرمش بعضی وقتا دیگه خسته میشم گوش نمیدم میرن کارام انحام میدم البته نسبت ب قبل بهتر شده الان یه سال و ده ماهشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز پارک بردمش از ماشین که پیاده شدیم پیاده اش کردم که مثلا یادش نیاد بغلی هم هست مستقیم گذاشتمش پ ...

تو خونه باهاش تمرین کن ببین بازم فایده نداره؟

بذارش تو تاب 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

میشه آدرس پیجش رو بدی من خیلی احتیاج دارم بهش اسمش چی بود؟؟؟

به فارسی سرچ کن ( کوثر یاوری )

یه خانوم محجه و جوان هست 

در کنار پست هاش ، حتما استوری هایی که هر روز میذاره رو چک کن اونام بنظرم خوبن 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

به فارسی سرچ کن ( کوثر یاوری )یه خانوم محجه و جوان هست در کنار پست هاش ، حتما استوری هایی که هر روز ...

خیلی ممنونم ازت من اینستا ندارم ولی روبیکا دارم خیلی دنبال اینجور پیج ها بودم در واقع دنبال پیجی هستم که بتونم با رفتارهای بچه ام واکنش داشته باشم 

خیلی ممنونم ازت من اینستا ندارم ولی روبیکا دارم خیلی دنبال اینجور پیج ها بودم در واقع دنبال پیجی هست ...

خدا براتون نگه داره 🤩

خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمک کنم🎀✨️😄

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

هرراهی پیدا کردی ب منم بگوپسرم نزدیک سه سالشه و من پیرشدم ازبس گریه میکنه الکی وبهونه میگیره ب خودمم ...

من به بار قبلا این راه رو رفتم دخترم الان خوب شده 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
پسر منم همین بود من میزاشتم تو کالسکه تو خونه میچرخوندم اروم میشد نَنی هم بسته بودم براش ک بغل منو ن ...

من میذارمش تو دوچرخه بازم بیشتر از ۵ دقیقه نمیشینه 

کالسکه نداره

باید عادتش بدی خیلی بزرگ شده ماشالا من میرفتم بازار پسرم جیغ جیغو بود ولی فقط منو شناخته بود جیغ میز ...

خب هیچکس نمیگیرتش هیچکس حاضر نیست قبول کنه 

من میذارمش تو دوچرخه بازم بیشتر از ۵ دقیقه نمیشینه کالسکه نداره

دوچرخه ن کالسکه خوبه 

میزاشتم تو کالسکه تو خونه هودم روشن میزاشتم باهاشم حرف میزدم

تو کالسکه خوابش میبرد میزاشتم ی رب بمونه خوابش عمیش میشد میاورد تو تختش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️