2777
2789
عنوان

چنان پوستی ازم کنده شده تو این دو سال که دلم میخواد بشینم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 73 پست
برو مشاوره چرا انقد بغل میخواد شاید احساس ترس داره

ترس از چی؟

دستشویی هم میرم پشت در داره گریه میکنه تا در باز کنم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
از اول خودت بغلیش کردیالانم راه داره بغل میخواد بگو نمیتونم کمرم درد میکنه ی بار گریه میکنه دوبار گر ...

نوزادیش اصلا اروم نبود

کولیک شدید داشت دکتر میگفت راه ببرش 

از روز اول گریه میکنه تا الان 

تو این مدت یکروز هم بچه ی ارومی نبوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس از چی؟دستشویی هم میرم پشت در داره گریه میکنه تا در باز کنم

یه بچه بود تو خانه بازی همش میخواست بغل شه با هیچ کس بازی نمی‌کرد گریه میکرد بغلش نمی‌کردی ولی یه اسباب بازی و فهمیدیم دوست داره دیگه بغل یادش رفت شما هم باید بفهمی چی خیلی دوست داره با اون حواسشو پرت کنی

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

والله خیلی سخته اینجوری حالا بهتر که میشه ولی واقعا سخت میگذره

خو‌کی بهتر میشه 

هر روز امید دارم امروز روز تغییر باشه ولی نشده تا الان من پیر شدم 

نوزادیش اصلا اروم نبودکولیک شدید داشت دکتر میگفت راه ببرش از روز اول گریه میکنه تا الان تو این مدت ی ...

پسر منم همین بود من میزاشتم تو کالسکه تو خونه میچرخوندم اروم میشد نَنی هم بسته بودم براش ک بغل منو نخواد ب کارام برسم دانشجوام بودم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه بچه بود تو خانه بازی همش میخواست بغل شه با هیچ کس بازی نمی‌کرد گریه میکرد بغلش نمی‌کردی ولی یه اس ...

توپ خیلی دوست داره ولی گول نمیخوره😂😂

حین بازی همش میپاد منو زیرزیرکی‌منو نگاه میکنه و حواسش کامل بهم حس همین که ذره ای دور شم میاد میچسبه بم 

توپ خیلی دوست داره ولی گول نمیخوره😂😂حین بازی همش میپاد منو زیرزیرکی‌منو نگاه میکنه و حواسش کامل به ...

ببرش خانه بازی و مهد یکم اجتماعی میشه تو رو هم یادش می‌ره دیگه کلا اون بچه ای که من دیدم تو خانه بازی درست شد🥲😄

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

دختر دایی منم اینجوری بود آروم آروم دور شدیم ازش تا درست شد وقتی میشینه بغلش نکنتو طبیعت پارک اینا ب ...

دیروز پارک بردمش از ماشین که پیاده شدیم پیاده اش کردم که مثلا یادش نیاد بغلی هم هست مستقیم گذاشتمش پایین 

پاهاشو میگیره بالا دستاشو سفت میچسبه بهم یعنی شاید ده دقیقه همین حالت بودیم اخر خسته شدم بغلش کردم

اصلا پاشو زمین نمیذاره

کفش چراغی و صدا دار براش گرفتما بازم هیچ

روانشناسه کودکه من قبلا پیجشو دنبال میکردم بعد چون مجرد بودم انفالوش کردم ، اما چیزای زیادی یاد میده ...

میشه آدرس پیجش رو بدی من خیلی احتیاج دارم بهش  اسمش چی بود؟؟؟