2777
2789
عنوان

چنان پوستی ازم کنده شده تو این دو سال که دلم میخواد بشینم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول خودت بغلیش کردیالانم راه داره بغل میخواد بگو نمیتونم کمرم درد میکنه ی بار گریه میکنه دوبار گر ...

کاملا موافقم از من جواب داد جدا از این 0ند وقت درگیر مریضی بودم مجبور بودم بزارمش ن خونه مامانم و همینم وابستگی کمکرد 

الان باهوش بعدا موقع درس میشن خنگ عالم😂

آره واقعا

بچه ی منم وابسته هست بهم ۷ماهشه نه تا این حد وقتی اذیت بشه دیگه از بغلم نمیاد پایین

ظرف میشورم میاد پاهام رو میگیره خودشو بلند میکنه برا غذا هم همیطور جارو برقی

بچه مدرسه ی هم دارم

هیچکس نمیدونه جی میکشم میگن مگه کارات چیه که تمومی نداره همش بیکاری تو خونه نمیدونن چی میکشم

میگن الکی میگی🥹🥹🥹

کاملا موافقم از من جواب داد جدا از این 0ند وقت درگیر مریضی بودم مجبور بودم بزارمش ن خونه مامانم و هم ...

بچه رو هرجور خودمون بار بیاریم بار میاد

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دوسالگیش خواهر شوهرم فوت شد.چند روز اونجا بودیم انقد موند بغلم و خستم کرد و نزاشت درست غذا بخورم که ...

خیلی خستم خیلی😓

ناشکری نیست 

من همسرم براش اتفاقی افتاد و بیمارستان بستری بود بخدا با بچه حیاط بیمارستان بودم پیش هیچکس اروم نمیشد مجبورمم بودم بمونم پیش همسرم 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
از ۱۸ ماهگی تا دو و نیم سالگی بچه ها اضطراب جدایی دارنبعدش خوب میشه

خو هنوز به این سن نرسیده 😂

خدا به دادم برسه این یکسال 

نوزاد شما ترس از رها شدن داره.اکثر نوزادان در بدو تولد بهش دچار میشن علاعمش هم همینه ک تو بغل هیچکس ...

راهکارش چیه؟

دقیقااا پسر منو توصیف میکنی برا حسرت شده یک روز با استرس غذا نخورم همش یا رو پامه یا بغلم ولی هی دست ...

چند وقتشه چقد زندگیمون کپی همه

کوچولو ک بود ینی ۳ _۴ ماه میذاشتیش خونه کسی بمونه؟ مثلا بزاری چند ساعت پیش مامانبزرگش بمونه؟

نه هیچکس قبولش نمیکرد

از روز اول تولد گریه و گریه بود

نه هیچکس قبولش نمیکرداز روز اول تولد گریه و گریه بود

من و خواهرم بچه هامون ک کوچیک بودن میزاشتیم پیش همسرمون یا مادرمون میرفتیم بیرون. همه میگفتن وای چ مادری هستید شما فلان زن باید خودش بچشو بزرگ کنه بشینه تو خونه مدام چون باید بالاسر بچش باشه. البته بچه خواهرم بزرگه الان بچه من شش ماهشه . ولی خواهرم از همون اول میزاشت منم همینطور . الان بچه هامون پیش همه میمونن . بچه خواهرم ک ۳ سالشه خیلی مستقله . این وابستگی ک بچتون داره از همون ماه های اول تولد شکل گرفته 

سلام

در مورد امضاتون سوال داشتم

زایمان اولتون طبیعی بود و دومی سزارین؟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین