2777
2789
عنوان

چنان پوستی ازم کنده شده تو این دو سال که دلم میخواد بشینم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 73 پست
از کت و کول افتادم کم کم حس میکنم دستم خشک شده

دوسالگیش خواهر شوهرم فوت شد.چند روز اونجا بودیم انقد موند بغلم و خستم کرد و نزاشت درست غذا بخورم که یه هفته بعدش مریض شدم .خیلی درکت میکنم و میدونم سخته،تجربه ای ندارم کمکت کنم از مشاور کمک میگرفتی شاید بهترشد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد شما ترس از رها شدن داره.اکثر نوزادان در بدو تولد بهش دچار میشن علاعمش هم همینه ک تو بغل هیچکس جز مادر اروم نمیشن و فک میکنن مادر قراره تنهاشون بزاره.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

موقع خواب هم اگه پیشش دراز نکشم بیدار میشه

دقیقااا پسر منو توصیف میکنی 

برا حسرت شده یک روز با استرس غذا نخورم همش یا رو پامه یا بغلم ولی هی دست میکنه تو ظرف غذام 

حسرت یک حمام بدون عجله 

دسشویی هم برم از پشت در میکوبه و گریه 

و....  

حتی نمیرسم یک اصلاح کنم

خواهرزاده منم دقیقاااااااا همین بود

یک تایمی خواهرم می رفت باشگاه محل ما

اوایلش پسرش اصلاااااااا تحمل نمی کرد

یک هفته پیش ما یک هفته پیش مادرشوهرش

بعد یک ماه کم کم عادت کرد و درست شد

البتا باباش باهاش خیلیییی بازی می کرد و بیرون می بردش

الان بیشتر وابستس به باباش

بستگی داره کی باهاش بیشتر وقت بگذرونه

نوزادت اضطراب جدایی داره که حتی بغل پدرهم نمیره ،باهاش حرف بزنم بگو من هیچ جا نمیرم من پیشتم ،مامان همیشه مراقبته 

ولی درکت میکنم ،میدونم چی میگی و چی میکشی نمونشو داشتیم