2777
2789
عنوان

حرکات نی نیمو حس نمیکنم چرا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 70 پست
خب همون دیگه این دوتاروزودمتوجه شدم اینومتوجه نشدم اصلاخب این بیشترنگرانم کردتازه این بایدزودترازاون ...

خب عزیزم بارداری هر بچه فرق داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره دختره اخه سردخترمم بارداربودم زودمتوجه شدم البته قدامی نبود

منم سر پسرم خلفی بود زود متوجه شدم این نی نی جنسیت شو نمی‌دونم اما قدامیه

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول ودومم زودمتوجه شدم میترسم اینوحس نکنم ینفرمیگفت اگرفقط ضربان قلب داره وحرکات نداره خدایی نکرد ...

حرفای اینجا رو اهمیت نده این چ حرفیه 

سونو گرافی مگه نگرفتی ؟تکون میخوره دیگه توسونو فقط ما نمیفهمیم تکونارو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حرفای اینجا رو اهمیت نده این چ حرفیه سونو گرافی مگه نگرفتی ؟تکون میخوره دیگه توسونو فقط ما نمیفهمیم ...

انشالله ک سالم باشه دوهفته پیش رفتم اکوی قلب جنین گفت سالمه

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
انشالله ک سالم باشه دوهفته پیش رفتم اکوی قلب جنین گفت سالمه

خب دیگ خدادوشکر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هیچ طوری نیس اینقد انرژی منفی ب‌خودت نده بچه گناه داره استرس نده بهش من وقتایی ک استرسی ام بچم خیلی ...

چشم سعی میکنم ممنونم گلم

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹