بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدایچیزایی میگن کم استرس دارم اینارم میشنوم روانی میشم 😭
توجه نکن قشنگ من ۲۳ هفته و ۵ روز بودم یه ظهر دیدم شکمم داره بالا پایین میشا😂😂😂
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
عی بابا تو ک خودت دیگه یه پا دکتر زنانی تو دیگه چرا فک کردم بچه اولته عزیزم تو ک باید مارو راهنمایی کنی تو دیگه چرا
عی بابا تو ک خودت دیگه یه پا دکتر زنانی تو دیگه چرا فک کردم بچه اولته عزیزم تو ک باید مارو راهنمایی ...
خب همون دیگه این دوتاروزودمتوجه شدم اینومتوجه نشدم اصلاخب این بیشترنگرانم کردتازه این بایدزودترازاون دوتاحرکت میکردبعدم هم ترسوام هم حرفایی شنیدم استرسم بیشترشدواینکه هم کاره سنگین کردم دیروز😐
خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹