2777
2789

4سال از درسش مونده دانشجو پزشکیه 

یه پژو باباش میده دستش و اینکه میگه از بابام پول نمیگیرم خودم میرم سرکار ، اگه یه وقت کم بیاد میگیرم 

بعد از من خوشش اومده و به همه دوستاش و خواهرشو و داییشو و... گفته که وارد رابطه شده و منو دوس داره و ...

در صورتی که من جواب مثبت به این ندادم حتی ...

اومد و گف حسم بهت بیشتر از یه دوست معمولیه و میخوام نظرتو بدونم من اول بهونه آوردم بعد دیدم یه روز پیام نداد وقتی بهش پیام دادم دیدم خیلی ناراحته دلم سوخت یکم از لحاظ احساسی حمایتش کردم 

ولی چند روز بعدش دوباره بهش زنگ زدم و گفتم نمیخوام وارد رابطه بسم چون هر دو سنمون کمه و مستقل نیستیم و شرایطشو نداریم و...بعد قبول کرد و محترمانه برخورد کرد 

بنظرتون همچین پسری قابل اعتماده ؟؟ من حسم بهم میگه این قصدش جدی نیس برا همین قبولش نکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین ک برات مهمه وارد رابطه ی هدفمند بشی یا نه.....چرا همینو از خودش نمیپرسی؟بگو صرفا میخوای وارد رابطه شی یا قراره هدفمند باشه رابطمون چون من اصلا خوشم نمیاد وقتم رو جای اشتباه صرف کنم...این ب این معنی نیس ک ما دخترا کشته مرده ازدواجیم نه خیررر فقط نمی‌آییم 2 یا 3 سال وقت مهممون رو جای اشتباه برای آدمی ک لیاقت نداره و رفتنی صرف کنیم 

آفرین ک برات مهمه وارد رابطه ی هدفمند بشی یا نه.....چرا همینو از خودش نمیپرسی؟بگو صرفا میخوای وارد ر ...

دقیقااا همینههه 

بابا هزار بار غیر مستقیم و مستقیم بهش گفتم دیگ ...

مثلا گفتم که این دوران برای آشناییه بیشتره و از رابطه بی سر و ته خوشم نمیاد.... این دیگ یعنی خودش باید بفهمه 

بخواد یه چیزی میگه آخه من نمیتونم بگم بیا منو بگیر تازه معلوم نیس بابا اصلا قبولش کنه یا نه 

دقیقااا همینههه بابا هزار بار غیر مستقیم و مستقیم بهش گفتم دیگ ...مثلا گفتم که این دوران برای آشنایی ...

من نمیگم بهش بگو بیا منو بگیر ک😂😂میگم ی جور حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم متوجهش کن ک دنبال رابطه ی چرت و پرت نیستی.اگرم دیدی میگه اینا فقط اشناییه و فلان سیکشو بزن😐😂نمیدونم باز بیشتر مشورت کن با بقیه🥲