2777
2789
عنوان

بچم چند هفته دیگه به دنیا میاد

88 بازدید | 9 پست

خانما بنظرتون شیر خشک بدم بهش واقعا تو دوراهی موندم که خودمم شیر بدم یا نه چون بدنم خیلی ضعیف شده عذاب وجدان دارم بهش فقط شیرخشک بدم  چه کنم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بزار بیاد چون اگر شیر داری خب بده بهش.

اگر هم کم داری به پزشکت بگو برات گالاکتومید تجویز کنه در عرض چند ساعت سینت پر شیر میشه.

بمرور که بزرگتر میشه اگر با شیر خودت سیر نشد و خوابش سبک بود و گریه میکرد از گشنگی در کنارش بهش شیر خشک بده تا شب رو راحت بخوابه.

ولی برای استخوان بندی و دندونهاش بهتره شیر خودت رو بدی.

قطعا شیر خودت.

شیر مادر با توجه به سن نوزاد مواد مغذی داخلش تغییر میکنه و هیچ چیزی جایگزین شیر مادر نمیشه.

به جاش به تغذیت و خورد و خوراکت برس.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شیرخودت رو بده...بعد اززایمان مرتب غذاهای مقوی بخور.ابگوشت ماکارونی شیر رو زیاد وچرب میکنه...درکنارش شیرخشک هم عادتش بده.بخصوص شبها که سیربشه.ویا میری بیرون راحت شیرخشک بدی.... نهایتش اگر دیدی شیرخودت اصلا سیرش نمیکنه شیرخشک رو بیشتر کن یا کلا شیرخشک بده

.ولی ازاول تلاشت رو بکن تا شیرخودت رو بدی..خیی راحت تر از درست کردن شیرخشکه

پارسا پسرمامان😍