2777
2789

با احترام به کسایی که گذاشتن 

من متنفرم از دندان مصنوعی. خیلی بدم میاد کلا نوع حرف زدن نوع ظاهری کلا سن بالا نشون میده 

خیلی بدم میاد حاضرم بخاطر دندونامذیکی از کلیه عامو بفروشم ولی دندون مصنوعی نزارم 

جنس دندونای من افتضاح افتضاح  بیشتر از بیستا دندون درست کردم کامپوزیت کردم  

ولی همیشه فوبیای نداشتن دندون دارم هر روزم خواب میبینم کابوساینکه دندون ندارم 

امروز بعد چند وقتی یه خانومی که میشناختم دیدم  بعد چند ماه انگار سال ها بود ندیده بودمش انقد که سنش زیاد نشون میداد بخاطر دندون مصنوعی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال کامپوزیت کردم به قیمت جونمم تموم بشه یه روز ایمپلنت می کنم

اصن برای دندونای شما کامپوزیت سمه 

منم دوست داشتم انجام بدم کامپوزیت ولی چون دندونام جنسش خوب نیس تحقیقانی ک کردم فهمیدم اصن نباید کامپوزیت بکنم چون باعث پوسیدگی بیشتر و خرابی بیشتر میشا 

دکترت بهت نگفت؟؟

اصن برای دندونای شما کامپوزیت سمه منم دوست داشتم انجام بدم کامپوزیت ولی چون دندونام جنسش خوب نیس تحق ...

اخه من دندونام موقع که تازه زایمان کرده بودم زیبایی کردم ولی مدام میشکست دیگه امسال کامپوزیت کردم باز راضی نیستم