2777
2789
عنوان

وزن کم جنین در سی و شش هفته

333 بازدید | 51 پست

سلام دوستان ۳۶ هفته ۱ روزم هست امروز برای بار دوم داپلر انجام دادم جنینم ۲۲۰۰ وزنش بود

با اینکه حسابی تغذیه ام خوب بوده خودم فقط وزن گرفتم🥲خیلی نگرانم کوچولوم چیزیش نشه

آمپول ریه زدم ۲ هفته پیش 

Nst هم نرمال بود 

شرایطم خیلی پیچیده شده کلافم 😭😭😭

نگران نباش عزیزم خوبه

باروم درختی و شیر سنجد بخور تا ۳۹ هفته عالی میشه

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتم نارسایی داره🥲🥲

آی  استزاحت مطلقی

ضریان بچه مرتب چک کن عزیز دلم 

با اینکه نارسایی داشته ولی وزن بسیار عالی گرفته نگران نباش

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

تا چهل هفته هنوز جا داره

ولی من دخترم ۲۸۰۰ بچد سی و هشت هفته

به دنیا که اومد خیلی کوچولو بود لباساش اندازه اش نیود.ولی خداروشکر بعدش خودم شیرمو تقویت کردم و وزن گرفت

طبیعی هم آوردم خیلی راضی بودم که کوچیک بود و زیاد بخیه نخوردم😅

۱۷۶ و ۱۷۰

خب قداتون کوتاس دیگه

نهایت یه بچه مث خودتون میشه نگرانی نداره

تا زایمان سه کیلو میشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵