2777
2789
عنوان

وزن کم جنین در سی و شش هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست

عزیزم انشالله تا ۴۰ هفته بتونی نگهش داری  وحسابی تپل بیاد تو بغلت پسر من ۱۲۶۰ بدنیا اومد الان ۵ سالشه قشنگ درکت میکنم عزیزم استرس برات سمه خدا کمکت کنه این روزا زود بگذره

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه قربونت بشم ک انرژی مثبتی❤️❤️❤️

خدا نکنه مامان جونم الهی دورت بگزدم 

من مطمئنم چیزی نمیشه اخه ۳ ساله تکنیسین اتاق عملم 

سه هقته دیگه جیگر😍😍😍طلا بغل میکنی کیف میکنی

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

خدا نکنه مامان جونم الهی دورت بگزدم من مطمئنم چیزی نمیشه اخه ۳ ساله تکنیسین اتاق عملم سه هقته دیگه ج ...

خدانکنه عزیز دلم 

ماشاالله موفقیت روز افزون داشته باشی گلم ❤️❤️❤️

احتمالا سزارین اورژانسی بشم 

خدانکنه عزیز دلم ماشاالله موفقیت روز افزون داشته باشی گلم ❤️❤️❤️احتمالا سزارین اورژانسی بشم

فدات بشم خوشگل خانوم

احتمالا تا۳۸ هفته ۳ روز نگه داره دختر بع  نامه عمل بده

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده